用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問有沒有家長15分或20分入到灣仔三間學校? ...
go

請問有沒有家長15分或20分入到灣仔三間學校? [複製鏈接]

請問有沒有家長15分或20分入到灣仔三間學校?

1.  Wah Yan
2.  St. Joseph
3.  灣仔軒尼詩官立小學.

Re: 請問有沒有家長15分或20分入到灣仔三間學校?

I know a friend whose daughter was admitted to Hennessy Road Government Primary School with 15 points in the first round.  Surprising.  I am an old girl of the school but did not choose it for my son.  Parents who want to choose this school should note that all 直屬學校 have to decide whether to change to "through-train mode" before 2010.

20分入軒尼詩上午班
識人15分入不到

可能20分必收(因為無宗教, 20分已經係高分)

15分抽簽, 所收有d得, 有d不得

Yes, that's the reason.   I have another friend who got 20 points but failed in the first round for a not famous religious school on Hong Kong Island.

各位媽咪請問:

1. ST. JOSEPH & HENNESSY PM CLASS WHICH ONE IS BETTER?

2. 15分入到ST. JOSEPH 的機會大嗎?

3. 其實讀 ST. JOSEPH 幼兒園對升ST. JOSEPH小學有無幫助?

4. ST. JOSEPH 是否一條龍?

BRIANMA

My friend's boy was admitted by St. Jo first round:- first child & catholic.   

請問華仁難唔難入??

程度深唔深?
Hei-Hei

At least 20 point, half & half.

1. Wah Yan
2. St. Joseph
3. 灣仔軒尼詩官立小學

3間都難入, 不過當然 Wah Yan & St. Joseph係超難啦, 2間都差唔多咁勁, 但好似Wah Yan 仲勁少少...

我朋友得5分(適齡)first round選wah yan,失敗了.second round就選st. joseph就掂
‹ 上一主題|下一主題