用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問大埔邊到有小學課本買??
go

請問大埔邊到有小學課本買?? [複製鏈接]

請問大埔邊到有小學課本買??

請問大埔邊到有小學課本買??  我知大元村有一間,不過今年無9折,請問知唔知有無第二間有折???謝謝!

Re: 請問大埔邊到有小學課本買??

Try to check the bookstore located at Po Woo Garden.

唔好意思!請問你是否話 '太和'?知唔知什麼名??謝謝

I don't know whether that bookstore is still there or not?

No. 4x, Wai Yan Street
near Po Heung Street

Hello Mandy,

Try to check the bookstore at 大埔寶湖道3號寶湖花園商場. There are several bookstores in 寶湖花園商場.

mandyfung,
學校代買會平D,又唔駛周圍揾.

fxpc,
hi,好耐冇傾啦,你仔仔報邊間小學?我到而加都仲十五十六,9月頭我仔學校參觀4間小學,到時再唸報邊間.你有乜野心水學校?

Hello winkdex,

我都仲十五十六. No idea yet!!! Really very worry.

I'm thinking to find those non-traditional primary school. I'll try to apply few Private English Primary School and Direct Subsidize School.

How about you???

winkdex .
  因為我們不是買全套,所以要自己出去買.

好多謝各位意見!我行下行下見到有兩間,在大埔NAM SHING 街四號地下  同 YICK / 前 D 有一間叫文#.
‹ 上一主題|下一主題