用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 自閉傾向幼兒家長互助小組(party完滿結束 大家謝謝參與) ...
樓主: anan3388
go

自閉傾向幼兒家長互助小組(party完滿結束 大家謝謝參與) [複製鏈接]

有冇4歲以上想一齊玩﹖我住九龍鑽石山。pm我啦。

原帖由 happybigbear 於 09-7-27 15:15 發表
謝謝.請email
[email protected]

Thanks alot.

真開心有唔少 mami 都有興趣大家交流一下 各位有興趣出黎聚一聚既 mami:

1. 我想約 8月2日星期日下午4p.m. - 6 p.m. 你地有無人得呀? 亦可建議其他時間
2. 可否提議一下地點呢? (唔落雨的話, 荃灣廣場5樓有戶外遊樂場, 同層有洗手間可以換片, 你地覺得點呢?會唔會太遠?http://shkp.com/zh-hk/scripts/ne ... l.php?press_id=1525)
3. 未 send email 俾我的, 可否 PM 你地既 email 俾我方便聯絡呢?

至於唔方便出黎既 mami, 除左在呢度交流之外, 若你想用 email 互相通訊的話, 都可以俾你既 email 我

另: 我發起呢個話題係希望互相交流, 衷心希望賣廣告/推介服務的友好勿擾, 多話合作

謝謝大家

hi, anan

我係OK架, 地點無所謂, 請預我2大1小~

epan
原帖由 anan3388 於 09-7-27 18:46 發表
真開心有唔少 mami 都有興趣大家交流一下 各位有興趣出黎聚一聚既 mami:

1. 我想約 8月2日星期日下午4p.m. - 6 p.m. 你地有無人得呀? 亦可建議其他時間
2. 可否提議一下地點呢? (唔落雨的話, 荃灣廣場5樓有 ...

我阿仔4歲呀,我住黃埔,都想出黎一齊玩喎~ 不過我地平日番工,星期六、日都要上堂... 可能好難預到時間喇....

原帖由 olima 於 09-7-27 18:32 發表
有冇4歲以上想一齊玩﹖我住九龍鑽石山。pm我啦。

我也有興趣加入. 但我住係港島西,
仔仔三歲半, suspected autism, 等緊政府assessment, 都鐘意同人玩, 不過社交弱
email: [email protected]

我們8月2日都ok.預埋我地2大人2小朋友吧.
:-P :-D :-) ;-)

回覆 3# annaanna 的文章

HI annaanna

你好, 我住土瓜灣 , 亞仔 依家 3歲10 個月,
有固執行為, 言語慢, 等等,

我同你比較近, 我們可以互相交流意見

hi hi,

1. 共收到 8 位 mami 既 email 同資料, 已經 send 左電郵俾大家, 可以用電郵或繼續在此分享, 希望您地可以俾多d意見呀

2. 連埋我自己有 5 個 mami 會星期日出黎, 若仲有興趣的 mami 可以最遲今晚PM我

好期待同大家見面 ^_^ 到時見啦

回覆 1# anan3388 的文章

我都想加入 我的email lam7697yahoo.com.hk

我住土瓜灣 , 亞仔 依家 3歲10 個月,
有固執行為, 言語慢, 等等,

我同你比較近, 我們可以互相交流意見

advice

2/8 join 唔到你哋覺得好可惜,請不要遺忘我呀,下次有機會一定會去呢!

missed the gathering...
可以share番2/8的gahering的趣事嗎?

anan, 我已pm了你. thx
  [url=HEIB'S ALBUM]http://www.babyhome.com.tw/luyinhei[/url]

原帖由 korg 於 09-8-4 18:04 發表
missed the gathering...
可以share番2/8的gahering的趣事嗎?

anan, 我已pm了你. thx

sorry 我收唔到你 PM, 可否再 PM 你的資料俾我呢?

另, 趣事係..... 熱到溶左結果入左 indoor 食野, 不過大家好好傾, 傾到 7 點呀 ^_^

大家處境相似一講就明, 真係好 happy ^_^

大家提議下下次在邊聚會呀, 有 mami 話長沙灣碧海藍天間有波波池同滑梯既 cafe, 不過我只識駕車去, 你地有無提議? 仲有幾時好呢?

依家先睇到呢個topic, missed了你們的聚會, 下次可唔可以預埋我, 我的仔仔27個月大, 家住港島東

I missed your gathering.
Anyone in HK island?

依家先睇到呢個topic, missed了你們的聚會, 下次可唔可以預埋我, 我的仔仔27個月大

原帖由 jessicaoyw 於 09-8-5 23:26 發表
I missed your gathering.
Anyone in HK island?

想加入既 mami 請 PM 我你地既電郵地址及電話

另, 最好可以在此或 pm 我以下資料, 方便大家互相認識

名 - 住 - 仔/女 - 小朋友名 - 幾大 - 困難 - 固執或頭痛問題 - 喜好 - 對小組的期望 - 可以出黎聚聚的時間

很高興認識你地

第二次聚會

地點: 碧海藍天
http://www2.hk-pub.com/forum/thread-1743973-1-1.html

日期:8月16日 星期日
時間: 11 a.m. 或 5:00 p.m. (請投票 ^_^)

我囝囝剛滿兩歲,發展遲緩,住天水圍,希望多些聯絡,分享經驗。
原帖由 anan3388 於 09-7-11 15:31 發表
如題, 想識多d小朋友同埋家長, 可以互相幫助, 如果新界區(元朗屯門)仲好~

囝囝一歲八個月, 社交同語言遲緩~

如果現成無的話, 大家有無興趣自己 group 埋認識下?

thanks ...

我也想加入, 我仔仔仔2岁3个月, 有自闭倾向, 我的电话是69739563

原帖由 anan3388 於 09-8-6 22:15 發表
想加入既 mami 請 PM 我你地既電郵地址及電話

另, 最好可以在此或 pm 我以下資料, 方便大家互相認識

名 - 住 - 仔/女 - 小朋友名 - 幾大 - 困難 - 固執或頭痛問題 - 喜好 - 對小組的期望 - 可以出黎聚聚的時間

很 ...
‹ 上一主題|下一主題