用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 投訴誠徵老師版版主!
go

投訴誠徵老師版版主! [複製鏈接]

0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

本人作最後一次回應.

誠徵老師嚴禁任何 "代徵" 事項, 包括 "為家人或為朋友", 不論是個人導師或小組型式一律禁止, 如有發現一律移至違規文章, 並不會作預先通知, 敬請留意.

誠徵老師版規
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

受到警告

醒目開學勳章 王國長老

kalishui 發表於 12-10-4 13:24
咁點解我再出POST幫我仔女搵老師你又要DELETE呀??????
解釋啦!!! 係咪要我比埋我仔女出生紙先比出POST呀? : ...

請閣下能先冷靜下來才能理性討論.

明白你的帖給版主移走會感到憤怒. 但閣下的語詞未免不太尊重版主了.

版主也是按版規而執行移文動作. 並沒有做錯.

如有問題, 我們是歡迎會員作出查詢.及在使用意見發帖, 但如因憤怒而作出辱罵版主的行為, 請恕我們不能接受.

版主是義工性質, 並非可以任由會員辱罵.

版主miriam 已跟我們版主團隊相討閣下的情況及問題, 我們會作出檢討再作回覆.

因閣下先前已收過兩個警告牌 (發出違規帖而收警告),

現我會再發一張警告牌給你, 因你作出不禮貌的言語辱罵版主. 而因你已累積三張警告牌. 系統會自動禁言三十日. 本人會將禁言取消

如有任何疑問. 歡迎電郵至 [email protected].
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

醒目開學勳章 王國長老

kalishui 發表於 12-10-5 03:00
咁請問我第二個post係幫仔女搵老師又點解刪呀?
第二個post邊忽犯左版規呀?咁都話版主沒有做錯呀???
繼 ...
閣下已PM 發了相同的問題. 我已作了解釋.

請電郵至 [email protected] 作查詢.

會員如有問題作出查問, 我們是很樂意協助. 但若用不禮貌/侮辱的言詞回覆作要求, 那未免不太尊重人.

請閣下自重.
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

超級版主

kalishui 發表於 12-10-5 03:00
咁請問我第二個post係幫仔女搵老師又點解刪呀?
第二個post邊忽犯左版規呀?咁都話版主沒有做錯呀???
繼 ...
因為第一篇你是寫"2 of her cousin."

之後(1日後)第二篇又改寫" 2 16-year-old twin sons"

版主有理由相信閣下提供"不確實"資料而回收該文

超級版主

kalishui 發表於 12-10-5 19:38
咁係咪我出完個post幫我姨甥搵老師
就成世都唔可以幫我仔搵老師?
又可唔可以係2 of her cousin先係所謂不 ...

咁係咪我出完個post幫我姨甥搵老師
就成世都唔可以幫我仔搵老師?>> 或者

又可唔可以係2 of her cousin先係所謂不確實資料?>> 有可能

你地有咩證據話我唔係幫我仔搵?>> 未有

仲有,我已經講左我係我姨甥監護人 >> 係真唔係?

你地可唔可以用下腦變通下!>> 我果個生左銹啦!

超級版主

kalishui 發表於 12-10-6 12:17
你呢d係乜野態度呀!!
仲唔係官官相衛呀?不如你係個版度寫明搵老師要出示文件證明同成世只可以出一次pos ...
之前已講過回收原因,不再重複

如認為規例不合理,歡迎提出,我們會作出檢討

謝謝

超級版主

kalishui 發表於 12-10-6 16:45
我而家已經提出左!但你地完全懶理!!!
乜態度!!!

只覺得你好激動,有點兒失去理智,態度極差,

如你覺得規例不合理,請你平心靜氣再提出來,

是那一部分,我保證我們在下次例會必定會拿出來討論

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

經管理員查證後,我們已掌握充分證據證明閣下進行違規商業招聘,並註冊多個帳戶分別作聘請及求聘音樂導師,管理員會將有關帳戶一律永久封鎖。
‹ 上一主題|下一主題