用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘Zenith interview
樓主: hebe2010
go

九龍塘Zenith interview [複製鏈接]

回覆:九龍塘Zenith interview

引用:但聽电話个miss講到真嘅一样,話星期一是開

原帖由 Pigmamapigmama 於 12-11-21 發表
但聽电話个miss講到真嘅一样,話星期一是開始收到信!等我呢三日,日曰睇信箱,好緊張。

...
Kln tong ?

回覆:fsinyu 的帖子

請問點解當時你會揀佢?可以咁有信心既? k1會繼續讀嗎?:)

我都係以Zenith 為首選。好想佢快啲出result. 今星期六要交留位費,仲要煩交think定方方,佢早啲通知,我咪慳番660, 用黎買多套校服比女女仲好啦! 仲慳番啲腦汁交think定方方!我女係九月B,但interview表現好好,有上佢playgroup時坐得好又投入, 照計應該收。但係未收到信唔敢博都要去其他學校交留位。

引用:其實Zenith的人脈很好,上次奧金運動員來港

原帖由 naughtybj 於 12-11-22 發表
其實Zenith的人脈很好,上次奧金運動員來港都是英藝同學接待,而且同建制派高官也相熟...將來考EOAO也無問 ...
英藝太紅色的背景, 反而係我最擔心的一環, 唔知會唔會有洗腦式嘅國民教育呢

引用:其實Zenith的人脈很好,上次奧金運動員來港

原帖由 naughtybj 於 12-11-22 發表
其實Zenith的人脈很好,上次奧金運動員來港都是英藝同學接待,而且同建制派高官也相熟...將來考EOAO也無問 ...

引用:我都係以Zenith+為首選。好想佢快啲出resul

原帖由 BearBearMummy 於 12-11-21 發表
我都係以Zenith 為首選。好想佢快啲出result. 今星期六要交留位費,仲要煩交think定方方,佢早啲通知,我咪 ...
聽落個個也in 得好好咁

分分鐘做晒所有指領先收am

回覆:naughtybj 的帖子

AO EO唔會睇kg架,以乎諗多左

回覆:Winnieluvkelvin 的帖子

yes, Kln Tong

引用:yes,+Kln+Tong +

原帖由 Pigmamapigmama 於 12-11-22 發表
yes, Kln Tong
But I called , they just said no result yet, will get result b4 8/12.....

引用:我都唔知點為之in得好,個miss都無叫我個b做

原帖由 bbqueendom 於 12-11-22 發表
我都唔知點為之in得好,個miss都無叫我個b做指令(9月b),淨係叫佢入金幣落個豬仔度,咁鬼簡單,又無野問我wor:c ...
下,我考三樣,完成後見阿仔ok  ,仲叫佢執嘛玩具忝吖

引用:我都係以Zenith+為首選。好想佢快啲出resul

原帖由 BearBearMummy 於 12-11-21 發表
我都係以Zenith 為首選。好想佢快啲出result. 今星期六要交留位費,仲要煩交think定方方,佢早啲通知,我咪 ...
我已交兩間 $1320 了。。。等zenith 有offer 又交

回覆:hebe2010 的帖子

我又係玩3樣,玩完個女指住所以玩埋第四樣puzzle. 交咁多間會怎prioritise呀?

引用:我又係玩3樣,玩完個女指住所以玩埋第四樣p

原帖由 BearBearMummy 於 12-11-22 發表
我又係玩3樣,玩完個女指住所以玩埋第四樣puzzle. 交咁多間會怎prioritise呀?

...
我唔想交咁多架,但好既offer 係後有乜計,zenith. 後仲有york  ,交晒就四間了

回覆:hebe2010 的帖子

好傷呀!York得2hr上午我唔考慮了。

BearBearMummy 發表於 12-11-22 12:23
好傷呀!York得2hr上午我唔考慮了。

冇計 , K 1 買個保障.

ST CAT 未算好, 但夠好多校長鐘意囉...

香港既教育制度就係咁..... 無奈 ~
‹ 上一主題|下一主題