用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人知沙田嘉德麗好定九龍塘方方好? ...
go

有無人知沙田嘉德麗好定九龍塘方方好? [複製鏈接]

有無人知沙田嘉德麗好定九龍塘方方好?
   0    0    0    0

沙田嘉德麗程度深,著重德育,不過校舍舊啲,無戶外,睇你想要咩,囝囝讀緊N,返學兩個月唔夠,已經可以背讀三字經

讀N已經背到咁勁,我仔仔係細仔,10年11月,我諗緊應該下年比佢讀N好定K1好呀,有咩意見?嘉德麗係我留下,我聽口碑都唔差,但同方方比較,知唔知邊間會好D呢?

回覆:rachelchan8474 的帖子

Rechelchan8474
I also paid to Catiline for PN offer
My bb also nov 2010 baby, still thinking put her as k1 of PN next yr

Any other offer u got on hand?

Of course, 九龍塘方方!

回復 msquare 的帖子

之前有好時光,但係我無留位,方方星期六要留位,都唔知留唔留好,暫時得方方同嘉德麗,兩間都係AM,仲有幾間未知結果

回復 kangaroo88 的帖子

可唔可以講下方方比起嘉德麗有咩好,THX

是九龍塘幼稚園 中的實幹形學校, 不會自吹自擂, 優質之選!
‹ 上一主題|下一主題