用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 Register 唔到 SAT hk
發新帖回覆
go

Register 唔到 SAT hk [複製鏈接]

唔知点解整極都登記唔到SAT exam。請問有冇JM知点解決?

已經email问左SAT board 。佢叫用chrome 同accept cookie。已經做左,都唔成功。
   0    0    0    0

mom06 發表於 23-3-14 10:28
唔知点解整極都登記唔到SAT exam。請問有冇JM知点解決?

已經email问左SAT board 。佢叫用chrome 同accept ...
呢個message似唔關browser事,而係有必須要填嘅欄目未完成/填錯。由頭睇一次有冇漏咗未填,通常有*嘅欄一定要填,最常見係zip code,因為香港冇,但如果表格上標示有*,你都要填一啲嘢上去,例如00000。每個網站有所不同同,細心揾揾邊度出錯。

ckh689 發表於 23-3-15 01:22
呢個message似唔關browser事,而係有必須要填嘅欄目未完成/填錯。由頭睇一次有冇漏咗未填,通常有*嘅欄一定 ...

thanks. i registered act test instead.lol

ckh689    發表於 23-6-28 00:11
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊