用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 Non Jupas 2024
發新帖回覆
樓主: lovelycar
go

Non Jupas 2024   [複製鏈接]

Gbus上年我哋係面試10日後收到好消息,祝各位順利聖誕前收到好消息

hei918 發表於 23-12-14 10:55
多謝,希望可以好似你個小朋友甘如果吾介意,我想請教CO大約幾多?如果仔好彩入到,仲要擔心meet ...

CO 2A*1A (本身考四科),另外聽聞有同學仔CO係3A*,但係就唔太肯定

佢哋除咗睇成績,係好重視要求對答醒目嘅學生,加油!

Gremlin 發表於 23-12-14 13:18
Congrats! Will u take the offer?我囡都係報咗GBUS n BM, GBUS 上星期interview 但BM反而也聲氣都冇…..   ...
seems no interview for BM, they will just give out offer together with Gbus offer

silvia_ng 發表於 23-12-14 19:45
應該有需要嘅先安排吧,我女predicted grade 未達要求,可能要睇多次再決定。今晚都收埋佢哋通知unsuccess ...

讀得好的話,可以試吓year2轉返去Gbus

睇返我哋上年係12月21號收Gbus Offer 㗎, 祝大家陸續收到好消息!

Valenie918 發表於 23-12-21 07:44
想問問HKU mbbs 1st round interview 之後,收到co嘅機會高嗎?

根據我哋上年嘅經驗,同我哋同一round面試嘅同學大部份有Offer,但亦有個別例子冇Offer,所以好難講

shirley02 發表於 23-12-22 11:18
請問記唔記得上年第一round interview 的幾時出CO? Thanks

我哋都唔知屬於第幾round,當時就係二月頭收到CO嘅
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊