用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 Amazing Talker好唔好
發新帖回覆
go

Amazing Talker好唔好 [複製鏈接]

如題,請問有冇用家可分享質素如何,難唔難約老師,會唔會成日唔同老師
佢有冇course for train Trinity?
   0    0    0    0

Goodbaby2019 發表於 23-12-31 10:38
如題,請問有冇用家可分享質素如何,難唔難約老師,會唔會成日唔同老師
佢有冇course for train Trinity? ...

老師d cert應該登記時有ver過
教得好唔好要試堂揀
難唔難約睇個老師受歡迎程度
同埋可以同佢夾下會教咩/ 你小朋友學到咩情度

回覆 zornia 的帖子

謝謝回覆

女女3.5歲既時候有試過一堂普通話, 好似20-25分鐘左右。老師其實教得唔錯,有D interactive既遊戲,但係我小朋友唔太鐘意對住screen 1:1上堂,所以冇再繼續。

你可以試下堂,睇下小朋友鐘唔鐘意先。

回覆 doriseattle 的帖子

謝謝分享

回覆樓主:

住要睇老師,太受歡迎果啲要注意會比較難book

我而家返緊另一間,都係上網嘅,我覺得唔錯。每次都係25分鐘,又唔使出門,其實都算方便,比小朋友聽吓都冇壞。

Goodbaby2019 發表於 23-12-31 10:38
佢有冇course for train Trinity? ...

每個老師都有介紹的video, 可以聽下口音,亦可以inbox問問題,或直接同老師講你小朋友程度,希望老師可以針對的部分。

每個老師都可以平啲試一堂,之後可以買1/5/10/20等package,,不過決定買package堂前記住睇下老師既時間表係咪合適,不一定要固定時間,可以隨意預約。

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊