用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 收到大學exploration day邀請,但買了機票去旅行點算? ...
發新帖回覆
樓主: ericter
go

收到大學exploration day邀請,但買了機票去旅行點算? [複製鏈接]

ericter 發表於 24-4-12 21:49
我已經等過左dse 後備考試日子過咗即刻起行,點知啱啱收到通知,話如果出席就有分加,點算
...

exploration day , 係咪CU,係咪Engineering department?

去年,收Biomed Eng exploration day 2月邀請,去睇啦。點知exploration day後幾日,EK呢度有D 匯基東九龍行non jupas既學生收到CO。年青人都係行non jupas PG仲係top score都未有CO。所以問佢。點知年青人大懵,無簽名報到。佢覺得唔洗take attendance 啦。

過左幾個月先收CO 。太過份。所以就算出席,都記得要點名。

liverpool2023 發表於 24-4-28 13:14
請問Biomed NJ 要咩成績攞到co呀?

唔好意思呀。原來一直無CO。

2月去完exploration day之後,匯基東九龍個邊講有CO, 好似2A*1A。但我既年青人一直原來都無CO。

到5月出既已經係正式offer,3A*。

回覆樓主:

一定要take attendance呀

liverpool2023 發表於 24-4-28 16:33
明白
還想問一下,Biomed這個科目,其實是做咩工作呢?

最後無讀,唔知呀。

作為家長,我估係醫院裡D儀器,要有人maintenance ,develop等既人材。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊