用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 蒙特竣利教材
樓主: cm93002
go

蒙特竣利教材 [複製鏈接]

Re: 蒙特竣利教材

浚媽媽,

咁夠$5,000 係免費送去鴨寮街定指定地址 ?

進進豬, 06年1月6日,來到我們的懷抱 :-P

Me too, 我都想join埋一齊買呀 ~~
但我未sure 個 shopping list,
我報左名先, BTW when is the deadline??

JOJOB $252 一齊滙款 各自取貨
Happy小米 約 $1,000 一齊滙款 各自取貨
MashiMaro 至少幾百 一齊滙款 各自取貨
Jinis $621 一齊滙款 各自取貨
Num Num 一齊滙款 各自取貨
Sasa200508 一齊滙款 各自取貨

請問佢d木製玩具o係邊度製造?
我hugo仔乜都放落口, 佢d木或顏料會有害嗎?
如果好安全, 我都會join埋一齊訂, over $1000。

我初步選了以下:
                                                   價錢
MA0001        插座圆柱体                383
MA0027        色板                99
MA0050        小型数棒(2套装)        96
MA0077        砂数学板                43
MA0115        砂纸字母板                101
MR0006        形状火车                  9
MR0032A小木盒切切看(面包)        9.5
MR0077        卡通猫打球台                11.5
MR0115        抢球大赛                9.5
MR0132        小锤盒                7.5
MR0144        声东击西打桩台                11
MR0177        蜗牛赛跑                13.5
MR0184        磁性小屋                16.7
MR0804        数字钓鱼船                44
MR0805        房子积木                116
MR0812        乡村风情积木                19
MR0814        磁性小熊平衡                39
MR0818        日本滑翔车                70
MR0829        外贸形状轮                39
MR0838        呱呱扭力柱                16
MR0840        智力积木锁                22
MR0848        彩色积木套柱                22
MR0885        小拆装时钟                5
MR0872        森林古堡积木                34
MR0879E弹簧动物-圣诞鹿        15
MR0888        娃娃鞋                10.5
MR0897        弧形溜车                52
MR0924        大沙锤                6
MR0931        数字形状盒        11
MR1216        彩虹塔组                68
MR1221        小丑天平                8
MR1246        英文字母盒        12
MR1247        拼音盒                12
MR1292        打击飞人                8
MR1313        异形拼装积木        10
MS0005        小羊跳跳马        52
YT3303        比好小画板        131
YT7004B拖拉狗                15.6

加上成$1,8xx  

Happy小米 約 $1,8xx 一齊滙款 各自取貨

我都想join, 但未sure 個 shopping list, anyway報左名先

另外我有問題想問,係唔係send去[email protected]??

siukei 一齊滙款 各自取貨

浚媽媽,

請間个跳跳马, 小朋友幾大先啱玩 ?
我唔知依家買, 啲膠會否溶, or老化..

[quote]
浚媽媽 寫道:

我想向大家推介<卡通驴跳跳

我都想join, 請問幾時deadline

woodstock0 一齊滙款 各自取
My sweeties Janice & Gladys

我都想join, 但我bb得7個月太細! 我想遲幾個月再召集大家再訂啦!

woodstock0 寫道:
我都想join, 請問幾時deadline

woodstock0 一齊滙款 各自取

剛收到回覆,原來專業版套裝20件和家庭套裝20件的教材SIZE上是有分別的。

專業版是比較大,同附有14張教学光盘,家庭套裝版只有1張。

都唔知點揀好?

Happy小米,
夠$5,000 係免費送去鴨寮街,如果要送到指定地址,就要快遞,貴好多架
隻跳跳馬,如果bb坐得夠穩就玩得架!我個仔14個月時開始玩.我隻跳跳馬由我個大仔玩到宜家細仔玩,有兩年啦,都仲好新淨
但我只係睇圖片,覺得夢圓圓隻跳跳馬好似我屋企嗰隻,但始終我隻跳跳馬唔係响夢圓圓買,所以唔敢100%肯定夢圓圓嗰隻同我屋企嗰隻係完全一樣

浚媽媽,

Thanks !

另外, 請問有冇人買過 "MR0023多变形几何大套餐(蒙氏14件套)" ?

好似平得太過份, 佢每件分開賣都要幾十元...但又唔知係咪好細件...定係quality既問題 ?

今日問咗夢圓圓夢玩具,佢哋話可以各自聯絡他們訂貨,匯款及取貨,如果大家想各自向他們訂貨,我可以聯絡他們,大家同用一個訂購編號,這樣,大家可以直接向他們訂購而又可享免運費優惠
另,大家亦可選擇集體訂購,一同匯款及各自取貨,取貨時需核對證件

[size=medium]集體訂購,一同匯款及各自取貨
JOJOB $252
Happy小米 約 $1,8xx
MashiMaro 至少幾百
Jinis $621
Num Num
Sasa200508
siukei  
woodstock0
浚媽媽 over $1300

[size=medium]自行訂購,匯款及取貨

dealine:19/1 (大家覺得可以嗎?)

夢圓圓夢玩具資料:
[email protected]
www.myymtoys.com
香港提貨地點:九龍深水埗鴨寮街91號
電話:00852-27766242 27761834
0086-579-5157630
0086-013064675616

另,我想預先聲明,我從未向他們訂購任何東西,不知道這間公司的可靠性,服務質素及產品質素如何.我只是負責聯絡及匯款.大家可考慮後才訂購

隻跳跳馬香港玩具反城都有得買,不過只得一個款一個紅色,阿b11個月買俾佢玩,佢好鐘意,騎了上去隻腳少少未掂到地,都玩得OK,香港買110左右啦.
啲膠幾好,冇問題
睇大陸馬仔相,都有9成9似香港嗰隻

[quote]
Happy小米 寫道:
浚媽媽,

請間个跳跳马, 小朋友幾大先啱玩 ?
我唔知依家買, 啲膠會否溶, or老化..

[quote]
浚媽媽 寫道:

我想向大家推介<卡通驴跳跳
妹妹豬 齊來做個好朋友)

唔該我都想訂呀!

集體訂購,一同匯款及各自取貨
JOJOB $252
Jinis $621
Num Num
Sasa200508
siukei
woodstock0
bbjane

JOJOB $252
Jinis $621
Num Num
Sasa200508
siukei
woodstock0
bbjane
cm93002 $1500

唔該我都想訂

JOJOB $252
Jinis $621
Num Num
Sasa200508
siukei
woodstock0
bbjane
cuby
3.03kg (1/8)- 出世    6.25kg (28/10 - 2m28d)6.88kg (2/12 - 4m1d)    7.57kg (13/1 - 5m12d)8.22kg (13/3 -7m13d)  11.13kg(11/2-18m11d)

夢圓圓夢玩具資料:

JOJOB $252
Jinis $621
Num Num
Sasa200508
siukei
woodstock0
bbjane
cuby

[size=large]dealine:19/1

夢圓圓夢玩具資料:

JOJOB $252
Happy小米 約 $1,4xx
Jinis $621
Num Num
Sasa200508
siukei
woodstock0
bbjane
cuby

Happy小米 約 $1,4xx
有冇住將中既媽咪訂?
我想用快遞去將中,...不過要問吓exactly快遞要幾多錢, 同埋我有家人有大陸銀行既戶口, 可能唔使手續費

不如我地draft左想買既list, send畀佢地, 再問吓快遞幾多錢, 咁可能实际啲.

請用excel, 分開編號, 貨名, 同價錢, send畀我先. [email protected]

[size=large]dealine:19/1

JojoB, 浚媽媽,

我打電話去鴨寮街(東富)果度問, 原來唔係去鴨寮街提貨(話係office, 唔會存貨. )

係去葵涌貨櫃碼頭停車場拿!

咁咪要大家約同一時間去拿law !
‹ 上一主題|下一主題