教育王國

標題: 小朋友學JAZZ班開班啦..有無人都有興趣? [打印本頁]

作者: breadox    時間: 08-2-23 00:45     標題: 小朋友學JAZZ班開班啦..有無人都有興趣?

之前在forum聽人提過有間跳舞學校有小朋友學JAZZ HIP HOP 班將會在農曆後開班,前日我打去問,聽說在3月將會開班!
我打算報名,有無人也有興趣??
大家可以上他們網址了解一下
www.gimmidance.com
作者: Flyer    時間: 08-2-23 17:25

有無tel ?  係website搵唔到, thanks

原文章由 breadox 於 08-2-23 00:45 發表
之前在forum聽人提過有間跳舞學校有小朋友學JAZZ HIP HOP 班將會在農曆後開班,前日我打去問,聽說在3月將會開班!
www.gimmidance.com ...

作者: srl    時間: 08-2-24 06:53

原文章由 breadox 於 08-2-23 00:45 發表
www.gimmidance.com ...

係呀,MON會contact之前有興趣嘅BKmum/dad,你可自己登記/報名,名額ok...
作者: Ribbon    時間: 08-2-24 12:38

anybody knows is there any jazz or hip dance class on HK side ?
作者: breadox    時間: 08-3-1 03:12

原文章由 Flyer 於 08-2-23 17:25 發表
有無tel ?  係website搵唔到, thanks

你可以打去問下先..
電話:35418864

因為要有一定人數才開班,所以你可以打去預留位置先
作者: srl    時間: 08-3-4 03:23

Hip Hop & Funk(Kids)
Sat 12:30-02:00pm

現尚有名額,有興趣請瀏覽:
http://www.gimmidance.com/

[ 本文章最後由 srl 於 08-3-4 16:55 編輯 ]
作者: srl    時間: 08-3-4 16:40

有興趣可網上/電話登記or pm me!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5