教育王國

標題: 油塘小學加油站 - Part 63 [打印本頁]

作者: 雪文    時間: 08-6-10 11:36     標題: 油塘小學加油站 - Part 63

就快考完試, Happy!

祝yanma早日揾到好工 !

祝大家身體健康 !
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 11:36

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 11:38

我就祝ky女女原來虛驚一場, 健康快樂成長!!!

[ 本文章最後由 come爸嘩 於 08-6-11 11:38 編輯 ]
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 11:38

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 11:38

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 11:38 發表

too late啦!!!!
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 11:39

我攪咗好耐先入到嚟NEW PART.
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 11:40

copy返過黎先~~~
星期日我老公放3點幾, 咁我同女女係藍田等埋佢一齊北上, 我叔仔係沙頭角等我地返奶奶度, 返到去休息一陣去食飯, 原來我老公舅父星期一生日, 咁我老爺奶奶請佢食飯慶祝, 2圍人食海鮮食左3900人民幣, 好貴!!  , 之後返home坐陣, 我同我老公去左腳底按摩, 果度按超平, 2個人都係按左90元, 又唔會"r"tips, but唔好預左好似黃崗果d咁high囉, 係 d cheap cheap舖黎! 再夜d又食燒雞翼腸仔, 果晚成12點幾瞓!!!
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 11:42

:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:
我要出去home page 再入'小學' 先入到嚟ga.
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 11:38 發表

too late啦!!!!

作者: Jerry豬媽咪    時間: 08-6-10 11:43

作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 11:43

come, 台灣係冇muk 好玩ga, but 真係超多嘢食, 我去4days fat 咗5 pounds
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 11:44

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 11:42 發表
:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:
我要出去home page 再入'小學' 先入到嚟ga.

cc: 我女同我講之前的朱古力cake好食d嘅? 我答返佢話加左cheese!!!
作者: 雪文    時間: 08-6-10 11:44

呢排comecome次次都穩坐NO. 1寶座.

原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 11:36 發表

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 11:44

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 11:43 發表
come, 台灣係冇muk 好玩ga, but 真係超多嘢食, 我去4days fat 咗5 pounds

yes, 所以去3日2夜都夠啦!!!
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 11:45

原文章由 雪文 於 08-6-10 11:44 發表
呢排comecome次次都穩坐NO. 1寶座.

作者: funbabyhk    時間: 08-6-10 11:47

陣間我又要上皇崗取辦
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 11:47

佢唔like cheese????
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 11:44 發表

cc: 我女同我講之前的朱古力cake好食d嘅? 我答返佢話加左cheese!!!

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 11:48

原文章由 funbabyhk 於 08-6-10 11:47 發表
陣間我又要上皇崗取辦

當出外行吓啦, 今日唔落雨都ok.
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 11:49

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 11:47 發表
佢唔like cheese????

應該係啦!!!
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 11:50

又上, 你+陣做咗courier lady
原文章由 funbabyhk 於 08-6-10 11:47 發表
陣間我又要上皇崗取辦

作者: funbabyhk    時間: 08-6-10 11:52

皆因我太過xx la...加上件辦必定要今日內寄出往 UK, 冇法子啦
原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 11:50 發表
又上, 你+陣做咗courier lady

作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 11:52

but 我見佢食咗1件話要再食bor
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 11:49 發表

應該係啦!!!

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 11:56

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 11:52 發表
but 我見佢食咗1件話要再食bor

之咪就係!!!
作者: 雪文    時間: 08-6-10 11:59

係呀, 又可以買煙啦.

我明早一早要上呀, 9點3到華強北, 我諗我要7點9出門口.

陣間我又要上皇崗取辦

作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 12:03

hoganma

妖, 我公司都有lee d 人ga, 間中short short 地得閒冇人做, 走嚟問d n 年前ge 嘢ga.
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:06

我hk公司而家淨返7個人咋!!!!
作者: hoganmama    時間: 08-6-10 12:07

我真係好x hing, 之前同老闆講好晒數, 已搞掂, 而家又黎問, 我又要再講解多一次
原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 12:03 發表
hoganma

妖, 我公司都有lee d 人ga, 間中short short 地得閒冇人做, 走嚟問d n 年前ge 嘢ga.

作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:10

me 公司都係wor

原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 12:06 發表
我hk公司而家淨返7個人咋!!!!

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:13

but lee個同事走, 我公司d人應該唔會同佢farewell囉......
作者: hoganmama    時間: 08-6-10 12:14

come

我想問你係咪買左咩hotel 張card?? lunch buffet有無discount?? 可唔可以29/6借黎用??
作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:17

尋日去左apm行街,係roxy用恆生卡買左件3點式泳衣有75折,又係馬拉松買左小小野,都係用恆生卡又係有折,呢張卡真係幾好用
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 12:18

come, 你lee個同事同其他人好唔啱ga????
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:18

原文章由 hoganmama 於 08-6-10 12:14 發表
come

我想問你係咪買左咩hotel 張card?? lunch buffet有無discount?? 可唔可以29/6借黎用??

都得架, ok無問題, 不過你要記得果日你係x小姐喎!!!
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 12:19

我連泳衣都冇勇氣著
原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 12:17 發表
尋日去左apm行街,係roxy用恆生卡買左件3點式泳衣有75折,又係馬拉松買左小小野,都係用恆生卡又係有折,呢張卡真係幾好用

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:20

原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 12:17 發表

! 我成肚都係肚紋, 想穿都唔得!!! how much????
睇黎lee排個個都大掃貨喎!!!
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:21

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 12:18 發表
come, 你lee個同事同其他人好唔啱ga????

同我就無乜野, 同其他人就唔妥, 成日側側膊果d囉!!!
作者: 多利是    時間: 08-6-10 12:22

me 2 我仲會著多件 tees 係面先敢落水架

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 12:19 PM 發表
我連泳衣都冇勇氣著

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:22

hoganma: 你果日幾多果人去???? 2個人先至抵!!!
作者: hoganmama    時間: 08-6-10 12:23

我星期日都有出去試泳衣, 不過無款岩

x 細 tummy 大, 好樣衰, 最後都係買唔落手

roxy 我之前都有睇過, omg, 好sexy, 細細件, 都唔知包得邊忽
原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 12:19 發表
我連泳衣都冇勇氣著

作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:24

我咁多年都係著3點式 原價$580,折左$435,我因為要成身晒黑d ma所以要著呢d

原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 12:20 發表

! 我成肚都係肚紋, 想穿都唔得!!! how much????
睇黎lee排個個都大掃貨喎!!!

作者: hoganmama    時間: 08-6-10 12:24

係ar, 我都係2個人加亞仔去, 有次我仔同我fd講話想食lunch buffet, 我fd就話要帶佢去la

我係邊度可以睇到個price???
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 12:22 發表
hoganma: 你果日幾多果人去???? 2個人先至抵!!!

作者: hoganmama    時間: 08-6-10 12:26

我都係la, 我無咩勇氣唔著tee

但而家d swimming pool係唔比著tee gar
原文章由 多利是 於 08-6-10 12:22 發表
me 2 我仲會著多件 tees 係面先敢落水架

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:26

原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 12:24 發表
我咁多年都係著3點式架 原價$580,折左$435,我因為要成身晒黑d ma所以要著呢d

你有無肚紋??? 我買d泳衣都係2xx, 唔係成日游, 唔想買太貴!!!
作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:26

roxy我有3件,我著細碼岩岩好ja,如果個空大d仲好呀 不過我唔係囉

原文章由 hoganmama 於 08-6-10 12:23 發表
我星期日都有出去試泳衣, 不過無款岩

x 細 tummy 大, 好樣衰, 最後都係買唔落手

roxy 我之前都有睇過, omg, 好sexy, 細細件, 都唔知包得邊忽m ...

作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 12:28

我件泳衣都唔知俾我擺咗係邊lu
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 12:26 發表

你有無肚紋??? 我買d泳衣都係2xx, 唔係成日游, 唔想買太貴!!!

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:28

原文章由 hoganmama 於 08-6-10 12:24 發表
係ar, 我都係2個人加亞仔去, 有次我仔同我fd講話想食lunch buffet, 我fd就話要帶佢去la

我係邊度可以睇到個price???

price~~要問吓先得, 如果用左卡, 你同你老公就1人 free另加2人10%, 亞仔就原價 + 10%, 你想去邊間hotel?????
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:29

原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 12:26 發表
roxy我有3件,我著細碼岩岩好ja,如果個空大d仲好呀 不過我唔係囉

加"野"墊大佢囉!!!
作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:30

無,一條都無(好彩),唔係成日游就梗係唔好買太貴啦唔低ma,我一個暑假起碼10次8次就有數圍

原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 12:26 發表

作者: hoganmama    時間: 08-6-10 12:30

我個日試arena, 2 pieces, 見到個tummy都唔係幾開胃

不過我都想買番件新, 因而家好多swimming pool唔比著tee, 想買件靚d

之前我睇roxy有件都ok gar, 唔太sexy, 不過要成$700

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:32

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 12:28 發表
我件泳衣都唔知俾我擺咗係邊lu

快d搵返出黎啦, lee個summer一齊去游丫!!!
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:34

原文章由 hoganmama 於 08-6-10 12:30 發表
我個日試arena, 2 pieces, 見到個tummy都唔係幾開胃

...

我果件都好似係lee個牌子, 上年吉吉島減價時買黎去泰國, 折左好似2佰幾300元....black colour
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 12:35

落街行陣先.....
作者: 多利是    時間: 08-6-10 12:36

美人

agree..唔怕啦, 有我墊底

唔係陪對kids, 我真係唔去swimming呀, 你知我又唔見得光架麻

原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 12:32 PM 發表

快d搵返出黎啦, lee個summer一齊去游丫!!!

作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:36

我一路都係用STANDARD JA,我都有諗過加"野"墊大佢,但果D墊通常都係棉質會索水架MA,如果落左水再上水時唔知會唔會係咁滴水OR成舊野好重??!!所以都係唔試啦

原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 12:29 發表

加"野"墊大佢囉!!!

作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:38

我覺得ROXY靚過ARENA

原文章由 hoganmama 於 08-6-10 12:30 發表
我個日試arena, 2 pieces, 見到個tummy都唔係幾開胃mouth:" />

不過我都想買番件新, 因而家好多swimming pool唔比著tee, 想買件靚d

之前我睇roxy有件都ok gar, 唔太sexy, 不過要成$700
...

[ 本文章最後由 iloveyoub4 於 08-6-10 12:40 編輯 ]
作者: 多利是    時間: 08-6-10 12:39

琴日同阿囡去執執佢副眼鏡, 行左一陣, 係出口店買左條短牛仔褲比佢, $59-, 另+兩條tights (都係for阿囡) - $55-, 仲有1件tee $20-; 自己就買左1件針織黑色外套, 唸住當冷氣褸著$99-, 再加1斤瑤柱$198, mushroom1斤$68-., 咁又唔見左張牛牛啦
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:39

原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 12:36 發表
我一路都係用STANDARD JA,我都有諗過加"野"墊大佢,但果D墊通常都係棉質會索水架MA,如果落左水再上水時唔知會唔會係咁滴水OR成舊野好重??!!所以都係唔試啦

...

咁就更加墜手囉!!!!
作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:42

原文章由 多利是 於 08-6-10 12:39 發表
琴日同阿囡去執執佢副眼鏡, 行左一陣, 係出口店買左條短牛仔褲比佢, $59-, 另+兩條tights (都係for阿囡) - $55-, 仲有1件tee $20-; 自己就買左1件針織黑色外套, 唸住當冷氣褸著$99-, 再加1斤瑤柱$198, mushroom1斤$6 ...

作者: hoganmama    時間: 08-6-10 12:43

係ar, roxy靚好多, but 都係個句, 得個2塊布, 仲細過我仔d手巾仔, 都唔知遮得邊忽mouth:" />

比你講講下, 我都想放工去look look, but我無hang seng card, 我睇岩幫我買得嗎???
原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 12:38 發表
我覺得ROXY靚過ARENA

[ 本文章最後由 hoganmama 於 08-6-10 12:44 編輯 ]
作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:44

咁咪一路行,一路"浪浪"下又FING下FING下咁囉 我從未試過呢種感覺

原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 12:39 發表

咁就更加墜手囉!!!!

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:44

原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 12:42 發表

使錢真係好似倒水咁架咋, 我lee2個月已經買左4鞋啦!!!
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:45

原文章由 hoganmama 於 08-6-10 12:43 發表
係ar, roxy靚好多, but 都係個句, 得個2塊布, 仲細過我仔d手巾仔, 都唔知遮得邊忽mouth:" />

比你講講下, 我都想放工去look look, but我無hang seng card, 我睇岩幫我買得嗎???  ...

but貴好多呢!!!!
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 12:46

原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 12:44 發表
咁咪一路行,一路"浪浪"下又FING下FING下咁囉 我從未試過呢種感覺

我係驚行行吓跌左"舊野"落地啫

吃飯去, 一陣傾啦!!!
作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:49

又係WOR

著ROXY千萬唔好跳水囉我試過係船度玩跳水,點知果2塊布卷起左 我立即係水中唔上水拉回果2塊布落來

原文章由 hoganmama 於 08-6-10 12:43 發表

比你講講下, 我都想放工去look look, but我無hang seng card, 我睇岩幫我買得嗎???  ...

作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:51

YES YES YES, 無問題,E+75折就買得過,正價就好貴,我唔知佢地做DISCOUNT到幾時,你要問下先WOR,如你睇岩我幾時去買都得

作者: hoganmama    時間: 08-6-10 12:51

係咪好似呢款咁 好sexy
作者: hoganmama    時間: 08-6-10 12:52

我唔買泳衣都想買個背囊  等我去look look 先, thanks
原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 12:51 發表
YES YES YES, 無問題,E+75折就買得過,正價就好貴,我唔知佢地做DISCOUNT到幾時,你要問下先WOR,如你睇岩我幾時去買都得

作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 12:53

MAGE BOX 行下先
作者: hoganmama    時間: 08-6-10 12:53

跳mud鬼水ar, 我都唔識swimming
原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 12:49 發表
又係WOR

著ROXY千萬唔好跳水囉我試過係船度玩跳水,點知果2塊布卷起左 我立即係水中唔上水拉回果2塊布落來

作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 13:03

me 2, 我唔哂得, 又唔識swimming, but only 為咗佢地jar

原文章由 多利是 於 08-6-10 12:36 發表
美人

agree..唔怕啦, 有我墊底

唔係陪對kids, 我真係唔去swimming呀, 你知我又唔見得光架麻

作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 13:06

standard credit card, every sat 去百x 買嘢滿$500, 可以有8% 回贈, 由june 7 - august 2, but limit 係$3,750.

等我去買定coupon 買milk powder 俾亞仔先.

[ 本文章最後由 ccbeauty 於 08-6-10 13:15 編輯 ]
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 13:10

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:03 發表
me 2, 我唔哂得, 又唔識swimming, but only 為咗佢地jar

me three la
作者: phoebecyl    時間: 08-6-10 13:13

星期日一早起身吃榮華(粽王)我覺得唔好味。
11:00起程入西貢睇龍舟比賽,超好彩有個女途人比左2張嘉賓入場券我1:00(有位坐又唔晒曬)。睇完比賽剛好見到工作人員輪流拿住奧運火炬影相甘我多口問句,工作人員又肯比我們拿住影左張相。
之後在西貢吃咩泰國菜就回家比阿仔午睡,夜晚再出去吃西餐。
昨天我一早9:15就出門口去我fd舖頭學嘢及幫下手,幾開心我幫個阿太做完facial,幾攪笑個阿太私下偷偷要比100元貼士話比我飲茶,雖然我冇收但都好開心。
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 13:18

亞太俾tips 你, 証明你學滿師la
原文章由 phoebecyl 於 08-6-10 13:13 發表
星期日一早起身吃榮華(粽王)我覺得唔好味。
11:00起程入西貢睇龍舟比賽,超好彩有個女途人比左2張嘉賓入場券我1:00(有位坐又唔晒曬)。睇完比賽剛好見到工作人員輪流拿住奧運火炬影相甘我多口問句,工作人員又肯比我們拿住影左張相 ...

作者: 多利是    時間: 08-6-10 13:20

美人

你有無溫書呀??  我問你, 煲左盞記d鮑魚未呀?? 想問下你煲左幾耐?? 有無煲完執返出來切片食?? 好食嗎??

[ 本文章最後由 多利是 於 08-6-10 13:22 編輯 ]
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 13:21

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:18 發表

YES, 亞太好滿意你嘅服務囉!!!
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 13:21

頭先打去standard 問, 原來佢地有個promotion, 就係簽滿$500, 可以玩lucky draw, 我sat 同屋企人食dinner, 2 tables $3xxx先得$20回贈
作者: phoebecyl    時間: 08-6-10 13:22

可能係因為她問我fd係唔係請左個新女仔...我fd答她唔係話我係去學嘢冇人工。不過她都讚我手勢幾好...哈哈
原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:18 發表

作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 13:22

o, 我仲未煲
原文章由 多利是 於 08-6-10 13:20 發表
美人

你有無溫書呀??  我問你, 煲左鮑魚湯未呀?? 想問下你煲左幾耐?? 有無煲完執返出來切片食?? 好食嗎??

作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 13:23

有$100 wor, 佢肯定好滿意la
原文章由 phoebecyl 於 08-6-10 13:22 發表
可能係因為她問我fd係唔係請左個新女仔...我fd答她唔係話我係去學嘢冇人工。不過她都讚我手勢幾好...哈哈

作者: phoebecyl    時間: 08-6-10 13:27

或者係她覺的我好可憐無人工...哈哈
我fd咩話我作咩唔收...她話下次客比我貼士當然要收啦。
原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:23 發表
有$100 wor, 佢肯定好滿意la

[ 本文章最後由 phoebecyl 於 08-6-10 13:28 編輯 ]
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 13:29

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:21 發表
頭先打去standard 問, 原來佢地有個promotion, 就係簽滿$500, 可以玩lucky draw, 我sat 同屋企人食dinner, 2 tables $3xxx先得$20回贈

我買左2xxx燕窩, 都係得20回贈咋!!!
仲有上次你有無見我post~~渣打卡~~簽滿300 x 2張單, 就可抽獎一次, but 要去灣仔 or 油麻地, 我可抽3次, 你夠唔夠去抽??? 約埋你丫????
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 13:29

係wor, why 你唔收呀????
原文章由 phoebecyl 於 08-6-10 13:27 發表

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 13:31

原文章由 phoebecyl 於 08-6-10 13:27 發表

yes, 下次要收啦~~~
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 13:33

2, 我冇睇到wor, but 已 抽獎果d 係咪仲可以去抽ga and d 單 from when to when ga ???
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 13:29 發表

我買左2xxx燕窩, 都係得20回贈咋!!!
仲有上次你有無見我post~~渣打卡~~簽滿300 x 2張單, 就可抽獎一次, but 要去灣仔 or 油麻地, 我可抽3次, 你夠唔夠去抽??? 約埋你丫???? ...

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 13:35

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:33 發表
2, 我冇睇到wor, but 已 抽獎果d 係咪仲可以去抽ga and d 單 from when to when ga ???

由5月1日至6月30日,
抽獎果d都可以再抽架!!
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 13:40

cc: 上次你咪比我睇對鞋約2吋多d跟, 金色有個扣, 我星期六買果對係類似, but係銀色, 襯黑色褲好好睇
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 13:45

我有4張over $300 la, after exam 先去 ok?????
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 13:35 發表

由5月1日至6月30日,
抽獎果d都可以再抽架!!

作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 13:48

c, 唔記得係邊對???
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 13:40 發表
cc: 上次你咪比我睇對鞋約2吋多d跟, 金色有個扣, 我星期六買果對係類似, but係銀色, 襯黑色褲好好睇

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 13:52

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:45 發表
我有4張over $300 la, after exam 先去 ok?????

我無所謂, 7月15日之前去抽就得, 我同亞女講同佢一齊去比佢抽!! 獎品有: 1仟百老匯cash coupon, lg 手提電話, 500 ikea coupon, 水晶擺設 , 100 wellcome coupon, 手拖喼 及其他精彩禮品 .....
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 13:53

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:48 發表
c, 唔記得係邊對???

你係咪有對金色high heel???? 有個大扣的, 定係我記錯左?
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 13:56

咁過埋個june 先la, 到時我都帶埋對kids 一齊la

水晶擺設, 手拖喼 把鬼:;pppp: :;pppp:
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 13:52 發表

我無所謂, 7月15日之前去抽就得, 我同亞女講同佢一齊去比佢抽!! 獎品有: 1仟百老匯cash coupon, lg 手提電話, 500 ikea coupon, 水晶擺設 , 100 wellcome coupon, 手拖喼 ...

作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 13:59

yes

原文章由 hoganmama 於 08-6-10 12:51 發表
http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/6/4/1/7/babyk0786-img600x600-120910101341608512-5.jpg

係咪好似呢款咁 好sexy

作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 14:05

我係有對金色high heel ga.
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 13:53 發表

你係咪有對金色high heel???? 有個大扣的, 定係我記錯左?

作者: iloveyoub4    時間: 08-6-10 14:06

yes,話咁快又話考試 仲有2個星期

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 13:56 發表
過埋個june 先la, 到時我都帶埋對kids 一齊la

水晶擺設, 手拖喼 把鬼:;pppp: :;pppp:

作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 14:09

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 14:05 發表
我係有對金色high heel ga.

咁係咪有個大扣架?????
作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 14:16

我地this week 考la.
原文章由 iloveyoub4 於 08-6-10 14:06 發表
yes,話咁快又話考試 仲有2個星期

作者: ccbeauty    時間: 08-6-10 14:17

又唔算好大wor.
原文章由 come爸嘩 於 08-6-10 14:09 發表

咁係咪有個大扣架?????

作者: 雪文    時間: 08-6-10 14:23

好忙加
好攰.............

要飲coffee
作者: come爸嘩    時間: 08-6-10 14:23

原文章由 ccbeauty 於 08-6-10 14:17 發表
又唔算好大wor.

咁可能我記錯左la!!!
作者: hoganmama    時間: 08-6-10 14:26

頭先講泳衣講得太高興, 即刻又走去sincere睇

試左n件, 有1件都幾好, 因我上圍無咩肉, 係呢件顯得大d d

但中碼好似有d窄, 係咪應該窄窄地先岩

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5