教育王國

標題: 有冇P5,P6 想補英文? [打印本頁]

作者: Fatherno1    時間: 10-2-22 13:28     標題: 有冇P5,P6 想補英文?

有朋友介紹了一有HKU主修英文16年教英文經驗的退休老師, 不過要上佢屋企補 4個才可以開班,講明先價錢唔平比市價貴$300/hr, 咁有型好想試補希望囡囡有進步
地點好似近旺角.
If interested, pls PM me
作者: Chanv    時間: 10-3-7 09:29

其實我都想幫個仔仔找補習老師,不過1對4要300/hr 好似太貴,300/hr是1對1的價錢,我都 looking for 退休or part time 補習老師
作者: CCheng    時間: 10-4-11 18:26

I'm interested.  Pls pm me the details.  Thanks!
作者: cshoma    時間: 10-4-11 19:35

作者: maymaye    時間: 10-4-12 00:19     標題: 回覆 3# Chanv 的文章

我个仔仔由小1補到小六,後尾入左男拔。个老師英文根基好好,又唔會亂收費!有private又有one to two。P.5收費大概200蚊一个鈡!If interested, pls pm me.
作者: peko1206    時間: 10-4-13 12:17

我侄女補開那間中心係英文專科, 有唔同既英文分類班,於太子, 導師全部都係主修英文既教師, 擅於補國際音標、英文閱讀寫作及文法, 大約六百幾蚊4堂 (唔同年級收費會有少少唔同), 好似4-5人開班,小班教學,聽講都ok架,有興趣可以pm我或者自己去佢地個網頁睇下http://www.engx.hk

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5