教育王國

標題: 9/20-24 改帶 ENGLISH FOR KIDS-- BOOK 2啦! [打印本頁]

作者: 媽珠    時間: 10-9-17 20:52     標題: 9/20-24 改帶 ENGLISH FOR KIDS-- BOOK 2啦!

今日放學同MISS re-cfm o左, 係下星期改帶 BOOK 2, 因為 "M" 在BOOK 2
而 "T" 在BOOK 3, 所以9/27 -- 10/1帶BOOK 3.
作者: Grace1010    時間: 10-9-17 21:34

係呀﹗不過我揭開Book~1最尾4-5頁開始問佢老師教咗未?佢又話未,都唔知係咪?
作者: 媽珠    時間: 10-9-17 22:32

你睇下教學進度, 教o左 "A" "C" "D" "H", 我有抽其他字問過佢, 但佢話未教.

原帖由 Grace1010 於 10-9-17 21:34 發表
係呀﹗不過我揭開Book~1最尾4-5頁開始問佢老師教咗未?佢又話未,都唔知係咪?

作者: Edmom    時間: 10-9-17 22:45

Thank you 媽珠!
作者: rosebud    時間: 10-9-20 09:18

其實English For Kids - Book 1好似教得好快,反而本 Who did that教了好耐都未轉...
作者: 蚊蚊PIG    時間: 10-9-20 10:25

oh... weekend 去左澳門玩,琴晚幫阿囡執書包前無上黎睇下先..... 無帶book 2
作者: poon小朋友    時間: 10-9-20 14:10

我今日都係帶咗book 1
作者: 媽珠    時間: 10-9-20 15:28

未教晒o架, 只教了c, a, d, h.
本星期教m, 所以帶 book 2. 但下星期教 t. 要轉帶book 3 啦!!!!

原帖由 rosebud 於 10-9-20 09:18 發表
其實English For Kids - Book 1好似教得好快,反而本 Who did that教了好耐都未轉...

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5