教育王國

標題: 黃埔迦南,德寶(七期國際),威廉(睿智)PN取錄, 一齊分享 [打印本頁]

作者: EunB    時間: 10-11-23 09:55     標題: 黃埔迦南,德寶(七期國際),威廉(睿智)PN取錄, 一齊分享

作者: LunB    時間: 10-11-23 10:20

我報左威廉同 Cannan, 德寶報左, 不過冇去in, 而家威廉國際班同Cannan 都收左上午。我明天已交了威廉留位費, 嗯住幾百元, 交左先 ,做大後備都好 。 黃埔cannan 應唔會再交啦 , 就算交我都交金巴倫或者方方, 因兩間都收左。
作者: yuimom    時間: 10-11-23 11:13

威廉同 Cannan 都收咗 am class,威廉 local class ,聽講有1.5 hrs係英文教,1.5 hrs係中文教(包埋普通話),聽落都幾好。而cannan interview 時見到 D 老師好 nice,我兩間都會留住位先,慢慢考慮吓先決定。
作者: LunB    時間: 10-11-23 11:28

知唔知學期尾學校會唔會俾番小朋友d portfolio 我地, 等我地留個紀念, 又知道小朋友學過 什麼?
作者: EunB    時間: 10-11-23 11:32

作者: LunB    時間: 10-11-23 12:45

我之前一早交了Zenith, 昨天交了威廉, 而家仲有2間 Cannan 同方方, 唸緊交唔交, 因為呢d 全部都係後備, 我target  Victoria, HKPS, LH 同 KM, 但全部未in。不過又想place safe 交定先, 到時冇其他choice 再慢慢選。你呢, 有冇報其他?
作者: EunB    時間: 10-11-23 12:54

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5