教育王國

標題: 美孚蘭秀道平台學芭蕾舞不愉快的經歷 [打印本頁]

作者: VIVIANSHUM    時間: 11-2-26 01:07     標題: 美孚蘭秀道平台學芭蕾舞不愉快的經歷

作者: HELLOKATIE    時間: 11-2-27 00:40

作者: bellbellbear    時間: 11-2-27 10:21

可否透露一下边家學校咁冇愛心,等D家長注意下!
作者: Leung2010    時間: 11-2-27 17:22

自己倒自己米的芭蕾舞學校:;pppp:
作者: VIVIANSHUM    時間: 11-2-27 23:43

作者: dancingstar    時間: 11-2-28 03:07

作者: Sindy    時間: 11-2-28 03:57

原帖由 VIVIANSHUM 於 11-2-26 01:07 發表
事件已經發生係一年前,不過最近同阿囡班主任傾計,原來都有同感不過我經歷同傷害就特別深所以想係到同大家分享下,希望唔好再有小朋友受害。
呢間芭蕾舞學校之前係美孚盈輝台囡囡以前pre-nursery隔離,眼見都有呢間學校的小 ...

美孚真係有間好差架....個校長都係無料之人.....你介唔介意PM我個校長姓咩?
作者: ilovethiscow    時間: 11-2-28 03:57

作者: Smiile    時間: 11-2-28 09:28

我知邊間,真係差到無人有 !
作者: decgirl    時間: 11-3-1 10:18

之前係盈暉新開時好似好D,但無端端轉老師,一時又校長教,佢好cool,所以跳咗2期就無跳.
開頭我個女都ok,但轉咗校長教就唔肯去,maybe as you said, no sticker ?!
同校長傾過几句, feel 到佢几cool, 似冇乜愛心咁!!
作者: alljodesign    時間: 11-3-6 05:02

我都想知邊間....

原帖由 Smiile 於 11-2-28 09:28 發表
我知邊間,真係差到無人有 !

作者: VIVIANSHUM    時間: 11-3-9 23:14

作者: kylie_mom    時間: 11-3-10 11:32

原帖由 VIVIANSHUM 於 9-3-2011 23:14 發表
住美孚就一定知邊間

學為家長的, 一定會很不開心, 俾錢囡囡去上興趣班竟然受到如此待遇.

溫馨提示 : 於此平台當然可以忠告於其他會員小心老師的言行與教育行為, 但請注意於言論自由的同時亦要小心負上法律責任(如公開店名)!!
作者: catc    時間: 11-3-16 17:50

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5