教育王國

標題: 請問詠春 topic 去左邊? [打印本頁]

作者: manfatcentre    時間: 11-3-15 08:36     標題: 請問詠春 topic 去左邊?

之前用i phone 上網 log in 唔到問,
我們自組了幾個小朋友, 麻煩樓主聯絡我
作者: mingmingba    時間: 11-3-15 10:39

作者: JoJo    時間: 11-3-15 13:51

如樓主有意自組, 請到組班專內發帖.

有意者請自行PM 樓主查詢. 切勿在版面發出沒有讀取性之文章 (e.g Pls PM me / Pls check email / PM etc), 謝謝!
作者: manfatcentre    時間: 11-3-15 15:04

我連樓主個名都來不及抄就唔見左個topic.請問你有乜高見尋人呢?
我們幾個家長並沒有在此自組班, 唔該唔好係度胡亂行駛權利。請自重

作者: JoJo    時間: 11-3-16 00:32

看來你誤會了. 因我見到回覆你的人是有打 Pls Check PM.

按版規, 若有意者需自行發 PM 給樓主你. [及後他已刪改了]

原帖由 manfatcentre 於 11-3-15 15:04 發表
我連樓主個名都來不及抄就唔見左個topic.請問你有乜高見尋人呢?
我們幾個家長並沒有在此自組班, 唔該唔好係度胡亂行駛權利。請自重

作者: manfatcentre    時間: 11-3-16 10:33     標題: 回覆 5# JoJo 的文章

1. 我從未收到pm. 也未見過你所講的回應

2.我留意到呢位mingmingba 在10.39 回答我. 而 10.41改文. 而閣下在相隔 幾小時後的 13.51 才發出一個令人膜不著頭腦的回答

我只知道. 我只想尋找回這位樓主.

不用小 提大做了.

你自己也可以利用pm 去提醒這位會員.不用在我這個尋人post 攪到耐人尋味.

謝謝你
作者: JoJo    時間: 11-3-16 12:03

謝謝你的意見!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5