教育王國

標題: 面試結果 [打印本頁]

作者: 上海寶貝    時間: 11-9-14 14:49     標題: 面試結果

請問今年小一面試幾時知結果?
作者: Miffy-miffy    時間: 11-9-16 13:43

打去問, 話10月中/尾

但如要再in 家長, 就應該下wk 會收到信, 再9月份內進行
作者: gigilaw806    時間: 11-9-16 19:21

原帖由 Miffy-miffy 於 11-9-16 05:43 發表

但如要再in 家長, 就應該下wk 會收到信, 再9月份內進行

請問為何要見家長?為什麼有啲又不用見家長呢?見家長in 咩?
作者: ha!    時間: 11-9-16 23:34

作者: elizatyy    時間: 11-9-17 09:51

For those who need to attend parent's interview, will the chance be good?
作者: 上海寶貝    時間: 11-9-17 11:13

原帖由 Miffy-miffy 於 11-9-16 13:43 發表

係啊!明白
作者: Linda_Mo    時間: 11-9-17 12:51

之前打去問過,面試結果大約10月中至尾公布,好似得唔得都會有信通知, 我諗成功的話就要註冊, 未必可以俾你申請政府派位...
作者: 上海寶貝    時間: 11-9-19 12:09

原帖由 Linda_Mo 於 11-9-17 12:51 發表
之前打去問過,面試結果大約10月中至尾公布,好似得唔得都會有信通知, 我諗成功的話就要註冊, 未必可以俾你申請政府派位...

即係早過首輪自選?
作者: kylieman    時間: 11-9-19 19:04

無收到信要再IN 家長, 係咪即係無機會呀????
作者: 上海寶貝    時間: 11-9-21 10:44

原帖由 kylieman 於 11-9-19 19:04 發表
無收到信要再IN 家長, 係咪即係無機會呀????

唔知啊,我都想問呢個問題
作者: angrybirdhk    時間: 11-9-21 18:48

No, we don't have the 2nd interview. But, we received the acceptance letter at the end of Oct. last year.

原帖由 上海寶貝 於 11-9-21 10:44 發表

唔知啊,我都想問呢個問題

作者: kyliema2006    時間: 11-9-21 20:47

請問是否就讀王錦輝幼稚園的呢?

原帖由 angrybirdhk 於 11-9-21 18:48 發表
No, we don't have the 2nd interview. But, we received the acceptance letter at the end of Oct. last year.

作者: angrybirdhk    時間: 11-9-21 22:57

No, my son's not from BU.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5