用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集七) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集七) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集七)

早啊 !   
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集七)

mp,

早晨呀!  妳尋晚傾傾下去左邊樹玩~~

kec

我仲追緊頁

9s,

good morning!

kec

早晨各位靚媽

e~~好似早晨點名咁~~~~     

哇...好少可今朝咁熱鬧....真高興!!!

話時話...駛唔駛搬屋喇???過左2000都幾日喇..我知ge....不過我懶

親愛的,

你形容得好"貼切"....    

heiheikeikei 寫道:
e~~好似早晨點名咁~~~~     

hi kec, hhkk, 9s
你地咁夜 & 咁早呀
尋晚10點幾, 仲未見人閃番黎, 孤零零咁一個人, 於是就去左同我家老爺提早減肥, 佢仲話我: 哇! 10點幾喎, 你咁早瞓嘅

hs, hhkk,

早晨呀....! hs & mp, 尋晚我哋斗富貴呀....不過我輸左!  

kec

kec,
我同你一樣
Cassey 寫道:
hs, hhkk,

早晨呀....! hs & mp, 尋晚我哋斗富貴呀....不過我輸左!  

kec

講緊都係$4,000,000.00 同 $8,000,000.00  嘅債啫~~~     

嘻...嘻....啊....明哂.....(PG...)
[quote]
cheungmp 寫道:
孤零零咁一個人, 於是就去左同我家老爺提早減肥, 佢仲話我: 哇! 10點幾喎, 你咁早瞓嘅

記唔記得阿李XX嘅$4,000,000銀行廣告呀, 好快就唔見左, 有做銀行嘅朋友話因為同阿曾生打對台, 嚇到d人唔敢生, 因為呢個 political issue 比人cut 左  

hs,

唔會有人話妳懶.....我上bk中哂毒.....就響尋晚...我返到屋企唔係第一時間沖涼....而係上bk.....都幾大穫/ 都幾大收穫

kec[quote]
Huisys 寫道:
哇...好少可今朝咁熱鬧....真高興!!!

話時話...駛唔駛搬屋喇???過左2000都幾日喇..我知ge....不過我懶

我都想.....(PG)   
Cassey 寫道:
嘻...嘻....啊....明哂.....(PG...)
[quote]
孤零零咁一個人, 於是就去左同我家老爺提早減肥, 佢仲話我: 哇! 10點幾喎, 你咁早瞓嘅

hs, mp,

你地都輸左給我 &同學仔   
Cassey 寫道:
hs, hhkk,

kec
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

mp,

我都係10點零上過黎...見冇人咪...閃左囉!!!!

[quote]
你地咁夜 & 咁早呀
尋晚10點幾, 仲未見人閃番黎, 孤零零咁一個人, 於是就去左同我家老爺提早減肥, 佢仲話我: 哇! 10點幾喎, 你咁早

9s & 親愛的,

係.......你地係"富戶".................我必須要承認!!!!!    

[quote]
nice1314 寫道:
hs, mp,

你地都輸左給我 &同學仔    [quote]
Cassey 寫道:
hs, hhkk,

早晨呀....! hs & mp, 尋晚我

hs,
其實有d係睇完kec個 sleeping 負債 message, 有d驚+攰, 所以早d瞓
[quote]
Huisys 寫道:
mp,

我都係10點零上過黎...見冇人咪...閃左囉!!!!

[quote]
你地咁夜 & 咁早呀
尋晚10點幾, 仲未見人閃番黎, 孤零零咁一個人, 於是就去左同我家老爺提早減肥, 佢仲話我: 哇! 10點幾喎, 你咁早
‹ 上一主題|下一主題