用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園 <第12回>

交咗聰聰俾公公, 而家有10分鐘上網!  

chunchunmama 寫道:

交咗聰聰俾公公, 而家有10分鐘上網!  

kima  

頭先交聰聰俾公公, 佢去咗三聖間廟問隻狗嘅病...
公公都眼濕濕...

bye kima, 去接chunchun放學

CHUNMA

[size=large]假日農場親子樂

[size=medium]*麻煩大家reconfirm 出席人數及乘搭旅遊巴人數*

[size=medium]日期: 1007(sat)中秋翌日假期
[size=medium]目的地:上水假日農場 (click here)

集合時間 : 8:45am
集合地點 :

- kiuma(2大1小)-----旅遊巴3位 *confirm
- yauma(2大1小))----旅遊巴3位*confirm
- kakama (1大1小) ----- 旅遊巴2位  *confirm
- kima(2大1小) ----- 旅遊巴3位  *confirm
- yymom(Cancel)
- chunma (2大2小)旅遊巴4位  *confirm
- chingma(暫定2大1小)-----旅遊巴3位
- longma(2大1小)-----旅遊巴3位*confirm

- ding (1大1小) ----- 旅遊巴2位 *confirm
- iris (2大1小) ----- 旅遊巴3位*confirm  
- 仲媽 (2大1小)旅遊巴3位  *confirm
- marcoma (1大1小) ----- 旅遊巴2位 *confirm
- ling(2大2小)-----旅遊巴4位 *confirm
- 梓宏媽(1大1小)-----旅遊巴2位*confirm

參加人數 : 22大, 15小
搭旅遊巴人數 : 37 位
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

因為要打電話recfn himba ma  

[quote]
tszyau2000 寫道:
iris ~~ 你答左我條問題...但未confirm人數ar..因為kiuma 要預人數book 車ar..please [quote]
tszyau2000 寫道:
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

本身明天interview現改為星期三 ~ 攪到我有d緊張tim  

chunma,
take care ar   

公公都眼濕濕...

謙謙抽唔到小童軍, 姨姨話佢有小小唔開心   
因為佢係上個星期日日都問我幾時可以做小童軍

對呀! 連謙謙把聲都沙左, 主動話要飲蜜糖水  

kikimom 寫道:
oic....現家d天氣時好壞..小朋友好易中招..我地都係小心好啦..

普通話作業    ...未見有e本野wor...所以更加吾知咩作業cd...  

我甘岩今日去過華都間正豐問過...佢話無vcd 賣wor...甘係米要問番荃灣果間出版社呢   

p.s.其實我想最起碼買本書kei vcd ar..起碼吾曉讀kei時侯可以睇番隻vcd ma...好似幼稚園甘樣ar!
YYMom 寫道:
yauma, tszyau有無係屋企做普通話作業 ...書店有作業cd, 不過佢話有d學校係在學校做,唔使係屋企聽...所以我都未買, 你睇下有無需要先買     

點解甘緊張ar   
iris_yu_him 寫道:
本身明天interview現改為星期三 ~ 攪到我有d緊張tim  

吾係抽ka..係挑選ka..c!

謙謙入吾到小童軍吾好吾開心la..仲有其他課外活動ka ma..叫媽咪同你報多d名 la     
謙謙抽唔到小童軍, 姨姨話佢有小小唔開心   
因為佢係上個星期日日都問我幾時可以做小童軍

吾好甘la...正如longma 話過...係一個循環lai ma... :-|
kima  

公公都眼濕濕...

好la..要去煮飯la...bye   

chunma

其它都係一件好事..但試諗下.狗狗巳經食唔度野.又行唔度,可能狗狗都覺得好辛苦呢...都唔好拖甘耐...我知你地一家人都好唔開心..

iris

同謙謙講唔好甘唔開心la..今次唔得仲有下次咪...校內唔得.咪校外囉...

傻豬~~interview有咩甘緊張喎...
[/quote]

‹ 上一主題|下一主題