用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第14回>

longma,

原來你星期日都要返工, 唔怪得之唔見你哋la, 工作之餘都要有足夠時間休息, take care ar

今次家教會旅行kaka 當然係玩得好開心la, 地點不會太遠, 各項設施都算幾新不會太殘舊, 我仲同kaka 一齊成功地放風箏tim   

[quote]
LongLong_ma 寫道:
我無去呀.....因為要返工....baba又唔想自己帶....所以無去lu....妳們昨日玩得開心嗎???

[size=x-large]Good morning all ~

[size=x-large]Good Morning         

oh...longma, 忙到星期日都要返工 ...take care ar

雖然剛放完聖誕假, 但我都好希望農曆年假快d到, 又再放假   ...但最衰呢排甘多野做              

我無去呀.....因為要返工....baba又唔想自己帶....所以無去lu....妳們昨日玩得開心嗎???

加加媽咪 寫道:
longma,
...
今次家教會旅行kaka 當然係玩得好開心la, 地點不會太遠, 各項設施都算幾新不會太殘舊, 我仲同kaka 一齊成功地放風箏tim   

加加媽, ding, 原來下星期六就係la...你地準備好未ar ...先祝你地今次一定中first choice          

[quote]
加加媽咪 寫道:
ding,

因為果日有D特別野攪....所以要返工....真係一萬個唔願意           
kaba有無去呀???.....我都未試過放風箏....每次都係人地放左上天....我就係咁2扯下扯下咁.....我諗自己成功放到....一定好有成功感                [quote]
加加媽咪 寫道:
longma,

原來你星期日都要返工, 唔怪得之唔見你哋la, 工作之餘都要有足夠時間休息, take care ar

唔駛擔心.....我絕對相信妳們一定能[size=large]"馬到功成"...."從心所慾"       
[size=large]SURE WIN !!!!
[quote]
YYMom 寫道:
加加媽, ding, 原來下星期六就係la...你地準備好未ar ...先祝你地今次一定中first choice          

thanks yymom, 講講吓都有點擔心, 究竟係咪真係會收到信ka, 因為我到依家都未收到wor      

[quote]
YYMom 寫道:

longma,

kaba冇去ar, 淨係我同kaka 咋~~

果日一去到可以自由活動時, 我提議不如放風箏, kaka 一聽到就話好想玩, 於是就去買風箏&線, 買完之後仲要行好多級樓梯上個平地度放, 果日都算大風, 我心諗應該唔難kei, 老實講, 以前見人玩就多, 自己真係未試過, 連點樣"縛"隻風箏都唔識, 真搞笑       

幾經失敗之後, 本來真係想放棄諗住玩第二樣野ka, 點知後尾唔死心又試吓放, 終於俾我成功地放咗上天~~, 當時kaka 都不知幾興奮, 我都有俾佢攞住線"look"等佢玩, 個傻妹開心到喺度大叫tim   點知玩玩吓一個唔留神, 隻條線勾住遠處棵樹救唔返, 不過都總算成功過la

[quote]
因為果日有D特別野攪....所以要返工....真係一萬個唔願意           
kaba有無去呀???.....我都未試過放風箏....每次都係人地放左上天....我就係咁2扯下扯下咁.....我諗自己成功放到....一定好有成功感               

加加媽, 我剛去小學個度睇, 其他人都好似未收到信...有媽咪話問過, 今日先開始寄, click here

其實最緊要都係諗定d自願點排,唔政府一定要俾你地參加呢個抽獎ka   

[quote]
加加媽咪 寫道:
thanks yymom, 講講

thanks yymom, 頭先都有睇過呢個topic

[quote]
YYMom 寫道:
加加媽, 我剛去小學個度睇, 其他人都好似未收到信...有媽咪話問過, 今日先開始寄, click here

其實最緊要都係諗定d自願點排,唔政府一定要俾你地參加呢個抽獎ka   

[size=x-large]Good Morning         

good morning all ~~  

yymom,

想問吓師兄師姐們依排係咪忙於準備考試ar ??  

加加媽, 我諗係la, 大家都好似係下個星期考試

[quote]
加加媽咪 寫道:
yymom,

想問

[size=x-large]All Mom Good Morning!!!

e兩日都好靜wo ......   

hi all mom ....too busy ar
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)
‹ 上一主題|下一主題