用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

各位Mami早晨

ruby-cheng
你囝囝係咪1月份生日? 响樹祝佢生日快樂﹐ 身體健康﹐精乖靈俐﹐聽教聽話﹐學業進步!    

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集六)

hs,

...我有樣好古怪ge特性....其實朝早係聽唔到鬧鐘

我都響樹祝ruby-cheng囝囝.....

生日快樂!
快高長大!
笑口常開!
學業猛進!
魚一丁 寫道:
各位Mami早晨

ruby-cheng
你囝囝係咪1月份生日? 响樹祝佢生日快樂﹐ 身體健康﹐精乖靈俐﹐聽教聽話﹐學業進步!    

魚一丁,

早晨呀!

...del...係咩呢架! 係唔係funtion key?? 因為我耐唔屎都會響呢樹睇到呢個字出現......係唔係有咩作用, 指教下, 得嗎?

kec

小桃,

咦, 都係你師傅心水清, 改左名喔.     
我下晝返kts, 你會不會返呀?

[quote]
小桃兒 寫道:
師父~

Good morning!
新一年,新開始.....and New Home

[quote]
heiheikeikei 寫道:
小桃兒,

你係咪諗住新一年,新開始.....
嗦勝用新account 名~~~

KC,

祝伯母 身壯力健, 精神爽利, 笑口長開.    

你地會點慶祝呀?
Cassey 寫道:

個蛋糕大過我個頭呀! 分哂俾呢樹嘅媽咪都食唔哂!

祝一月份big big mami club 嘅媽咪......生日快樂!

我用左99分99秒99下載幅圖..........   

L01,

多謝....多謝......多謝!

自己生日都可以唔記得, 媽咪生日一定要記住.......如果唔係.....下次返娘家, 無飯食, 無湯飲.........咁點算!  通常呢d日子一定緊要過亞爹.....之不過, 都係一家人食下飯, 買支花, 鍚一啖, 砌下蛋糕咁囉!   錫一啖, 得亞爹有專利!
kec[quote]
Leona01 寫道:
KC,

祝伯母 身壯力健, 精神爽利, 笑口長開.    

你地會點慶祝呀?

Cassey

其實我响BK算係生手﹐好多function都唔係咁識用 之不過我頭先個留言send多左一次﹐咁咪將其中一個留言按“編輯”掣﹐將d內容delete左﹐自己打番“del”個字囉﹐其實我都唔知係咪咁用法﹐希望你明我講mud啦。

另祝伯母生日快樂!身壯力健!笑口常開!抱多幾多孫...     

魚一丁,

明呀, 明哂!

我真係唔識用呢個del. 多謝妳賜教!

另祝伯母生日快樂!身壯力健!笑口常開!------> 多謝, 多謝!

抱多[size=x-large]多孫...--------> 多謝, 多謝, 多謝, 我收工啦, 重要嘅任務......醒下舅父仔!

kec

Leona,

返!啱啱先返去送午餐,仲見到可愛嘅kc。

Ruby-cheng,

點解你仔仔今日唔帶眼鏡嘅?

[quote]
Leona01 寫道:
小桃,

咦, 都係你師傅心水清, 改左名喔.     
我下晝返kts, 你會不會返呀?

oh....kce...原黎大家都係同道中人    ...我老公今朝咪戰敗左囉.....................

係度祝kce mami & ruby-cheng仔仔身體健康...事事順利...日日開心...............

[quote]
Cassey 寫道:
hs,

hs,

多謝, 我替我娘多謝妳!  身體健康, 日日開心! 無嘢值錢得過呢兩家嘢!

kec[quote]
Huisys 寫道:

係度祝kce mami & ruby-cheng仔仔身體健康...事事順利...日日開心...............

小桃,

咁kc有無叫妳姨姨呀?  妳咁斯文, 有無俾佢嚇親呀??

kec[quote]
小桃兒 寫道:
Leona,

返!啱啱先返去送午餐,仲見到可愛嘅kc。

魚一丁,

係1月29日, 好在已考完試, 可以慶祝一番,
多謝你的祝福, 希望佢大個仔, 唔洗我勞氣!

[quote]
魚一丁 寫道:
各位Mami早晨

ruby-cheng
你囝囝係咪1月份生日?

Cassey,

Thank you! Thank you!
同時祝伯母 身體健康, 心想事成!

[quote]
Cassey 寫道:
我都響樹祝ruby-cheng囝囝.....

生日快樂!
快高長大!
笑口常開!
學業猛進!
[quote]
魚一丁 寫道:
各位Mami早晨

ruby-cheng
你囝囝係咪1月份生日?

Huisys,

Thank you! Thank you!

[quote]
Huisys 寫道:
oh....kce...原黎大家都係同道中人    ...我老公今朝咪戰敗左囉.....................

[quote]
Cassey 寫道:
hs,

請問咁多位Mami會唔會參加28/1 KTS 果個「春日BBQ」呀    我仲諗緊
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

小桃兒,

囝囝Wednesday溜冰打破了眼鏡, Saturday 會同佢去配返.
又要破財, 已經第二次啦!

[quote]
小桃兒 寫道:
Leona,

返!

9s,

我好想參加! 不過又係"度"緊時間! 我今日砌唔切d時間, 返唔到學校睇囡! 佢唔知, 不過我自己有d失望啫!

kec
nice1314 寫道:
請問咁多位Mami會唔會參加28/1 KTS 果個「春日BBQ」呀    我仲諗緊

MyJade,
真係好對你唔住
一返到黎就即刻send左比你啦, 你查
‹ 上一主題|下一主題