用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

2010 年入讀N1 [複製鏈接]

0    0    0    0

我報了2011年n1, 可否知道德寶的考試內容,謝謝!

回覆 2# fanorh 的文章

我個仔都讀左成年lu..黎緊8月升k1....^^

讀得都ok既...不過之前個班主任過完年走左,,個個miss好似好d囉..而家呢個無咩溝通,,所以好彩仲有唔係好耐就升k1... 你個外生讀早上定下午呀,,會唔會同我個仔一班呀

原帖由 shirley_pot 於 10-5-17 10:30 發表

我外甥仔都係讀咗一年, 下學期改為讀全日班, 朝8晚6:;pppp:  星期六家長日, 老師讚佢都好乖, 好叻仔. 但想訓練佢大膽D, 所以會派佢為老師做事, 都幾好BOR. 老師講佢係學校已戒了片片, 已無瀨VIVI, 吓, 原來佢係學 ...

我孖女都考左富康德寶的國際班 n1, 唔知好唔好呢 ? 佢地都係未識講野, 但佢地識聽一d 英文單字, 如mouth, eye, 咁, 但屋企grandpa 都講中文....會唔會返學有問題 ?
同埋知唔知課程係點架 ? only 玩 ? 定係要學野架 ? 不過交通不便,不近mtr , 門口又多車.

其實藍田啟思都可能收, 但全中文, 我怕bb 玩only, 雖然溝通會好d, 不過交通會好d.

有無媽媽可以俾d意見呀

係想她/他們N1學曉什麼呢???

其實都OK架..我個仔8月都K1啦`... 讀全日班...
佢SOFAR讀左一件都迫講左好多野...成日唱歌..
本來我都想轉其他學校..但係睇到阿仔係呢到又真係好
開心....所以由得佢啦...最緊要係佢開心嗎...

你個小朋友入左學未呀,,係咪全日班呀....分享下 ~ pmsubmit : 發送 ~ pmsavesubmit : 保存 ~

BB已開學了

點解剩係返11-12點既...係咪讀K1呀...
因為我個仔K1 ...9-8 先返第一日學

愛心老師~ MISS MAK

愛心老師~ MISS MAK

係呀..我個仔讀緊k1..  你外生讀咩班呀...不過我都聽過miss mak 係好有心機架...

原帖由 shirley_pot 於 10-8-16 11:56 發表
係呀,,, bb今年讀N1. 表哥仔讀K1全日班。
相信你的BB已是K1/K2, 你BB讀成點呀? 分享一下......

37 students in a class!!!

my daughter is studying N1 in Po ying garden.  I think her class is too many students and so crowed. how many students is normally in a class?
‹ 上一主題|下一主題