用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港嘉諾撒學校 嘉諾撒谷不谷和有無測驗?
樓主: winwin228
go

嘉諾撒谷不谷和有無測驗? [複製鏈接]

回覆:嘉諾撒谷不谷和有無測驗?

想請問係咪長假前考試? 例如聖誕, thx

分3次考:大概(1) 11月,(2) 農曆新年後;2月尾/3月頭,(3) 6月

引用:分3次考:大概(1)+11月,(2)+農曆新年後;2

原帖由 Wistaria 於 16-05-06 發表
分3次考:大概(1) 11月,(2) 農曆新年後;2月尾/3月頭,(3) 6月
thx

catcatma 發表於 15-9-21 18:23
高小唔谷又點會70%入band 1呀!入得去讀預咗,小朋友谷到咪好囉!唔受谷嘅都幾無奈,十樣功課喎,不停做都起 ...
no way la.....全级大约160幾人,只有頭70幾係band one 生....
即係around 45%係 band one......一半都冇~

想請問數學有無教快半年?

小一下學期書單有買二上書和作業,小二下學期書單有買三上書和作業。六月考試後,會教下一年度的數學書,但教得不多,都放暑假了。

引用:小一下學期書單有買二上書和作業,小二下學

原帖由 Wistaria 於 16-05-18 發表
小一下學期書單有買二上書和作業,小二下學期書單有買三上書和作業。六月考試後,會教下一年度的數學書,但 ...
thx

引用:小一下學期書單有買二上書和作業,小二下學

原帖由 Wistaria 於 16-05-18 發表
小一下學期書單有買二上書和作業,小二下學期書單有買三上書和作業。六月考試後,會教下一年度的數學書,但 ...
得1個月都唔放過呀?

‹ 上一主題|下一主題