用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 宜家已經好緊張
go

宜家已經好緊張 [複製鏈接]

囝囝K2, 宜家已經好緊張, 好想囝囝入李宗德, 仲有甘多果月, 有排等.  未有小朋友已經好留意李小, 真係好緊張, 怕入0吾到.
   0    0    0    0
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。 (箴言22:6

原帖由 moondream3003 於 09-10-30 15:44 發表
囝囝K2, 宜家已經好緊張, 好想囝囝入李宗德, 仲有甘多果月, 有排等.  未有小朋友已經好留意李小, 真係好緊張, 怕入0吾到.

妳係李小超級fans,一人一信薦到妳仔仔入校都得!

一人一信係得就好呀 , 好可能會好多人排隊問你地架.

我有個則窗對住李小, 初搬入天水圍時李小掛住"本地化國際小學", 所以好鍾意0羅.

原帖由 小蜜蜂BB 於 09-10-30 21:41 發表

妳係李小超級fans,一人一信薦到妳仔仔入校都得!

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。 (箴言22:6

出事啦。  大件事啦。 我有左bb, 但係預產期仲要係九月中, 我怕到時出席0吾倒interview, 影響結果入0吾到李小呀! 請問各位, 李小交表是何時,interview大約是何時開始呀?

醒目開學勳章

原帖由 moondream3003 於 10-2-19 17:47 發表
出事啦。  大件事啦。 我有左bb, 但係預產期仲要係九月中, 我怕到時出席0吾倒interview, 影響結果入0吾到李小呀! 請問各位, 李小交表是何時,interview大約是何時開始呀? ...

暑假時上李小網頁自行download入學申請表, 最遲交表約9月中, 大約10月初interview, 你出席唔到, 就叫hubby 陪囝囝去interview 都一樣, 無話淨得daddy 去會扣印象分。
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節

原帖由 moondream3003 於 10-2-19 17:47 發表
出事啦。  大件事啦。 我有左bb, 但係預產期仲要係九月中, 我怕到時出席0吾倒interview, 影響結果入0吾到李小呀! 請問各位, 李小交表是何時,interview大約是何時開始呀? ...

Congulation !!  Interview 只是 in 小朋友. 大人只需填問劵.  上月9月是簡界會,收表. 10月中 interview. 考了幾間直資, 李小是最早 in, result 又係最早知道,in 完10天就知, 鐘意佢夠快,得就得,唔得就唔得.

多謝大家D資料呀, 10月開始才Interview, 咁都無咁驚, 可以一家人去支持下仔仔.

今早問幼稚園家長其他小學D資料, 始終都要填表做後備架ma.  點知仔仔聽到, 佢竟然答咀話:"我只係鍾意英文普通話小學, 我只係鍾意李宗德" 看來要先同佢做心理輔導, 如果0吾係入0吾倒咁點算呀.

‹ 上一主題|下一主題