用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

有福了 [複製鏈接]

據知我們新校長在書展買了超過千本書給我們小朋友看,李小的同學要多點去圖書館了

咁PTA咪要幫手包書!

版主號召呀!
   0    0    0    0

嘩...好利害喎....

臣臣以前落街一定係攞玩具, 自從九月一號返學之後, 佢次次落街都係攞書, 我好開心呀
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

原帖由 臣媽 於 09-9-4 08:19 發表
嘩...好利害喎....

臣臣以前落街一定係攞玩具, 自從九月一號返學之後, 佢次次落街都係攞書, 我好開心呀

好乖仔呀~
臣媽~開心屎你呢~

嘩...正呀...簡直可以滿足我仔仔  , 佢自細已經好中意睇書 , 返學第二日係學校已經唔見左本新書

原帖由 09Civic 於 09-9-4 00:34 發表
據知我們新校長在書展買了超過千本書給我們小朋友看,李小的同學要多點去圖書館了

咁PTA咪要幫手包書!

版主號召呀!

係呀, 我開心到變咗篤屎添....
原帖由 Emily_Wah 於 09-9-4 11:12 發表

好乖仔呀~
臣媽~開心屎你呢~
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

捐比學校lu...
原帖由 tszkiuma 於 09-9-4 11:54 發表
嘩...正呀...簡直可以滿足我仔仔  , 佢自細已經好中意睇書 , 返學第二日係學校已經唔見左本新書
‹ 上一主題|下一主題