用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 請問邊位家長早2日PM過我 , 但我未覆架 ? ...
go

請問邊位家長早2日PM過我 , 但我未覆架 ? [複製鏈接]

唔好意思 , 我BK個MAIL BOX 唔知做咩 , 我明明有幾封PM 未覆 , 但今日一開就冇晒 , 我記得應該有5/6封倒 , 如果有家長 PM 過比我 , 而我未覆既 , 煩請大家再PM多次比我 , Thankyou ~~~~
   0    0    0    0
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

可能有我份喎~
不過都係唔該你同埋補充返d野咁啫~
已再send過喇,thanks!!!

我一兩個月前send 左兩次比你都未回覆呀

不過已經知道答案啦

原文章由 Kubi 於 08-6-30 13:10 發表
可能有我份喎~
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。 (箴言22:6

原文章由 Kubi 於 08-6-30 13:10 發表
可能有我份喎~

kubi :

唔該晒你 , 我個pm box 唔知做咩 , 成日都係咁 , 頭先我覆咗你喇, 你check吓啦 ! ^^
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

原文章由 家熹媽咪 於 08-6-30 17:31 發表

我一兩個月前send 左兩次比你都未回覆呀

不過已經知道答案啦

moon :

唔好意思呀 ! 個幾月前咁耐添呀 ! Sorry 呀 ! 如果下次再pm我 , 3日內唔覆你 , 麻煩你再出多次丫 ! thx

[ 本文章最後由 家熹媽咪 於 08-6-30 17:33 編輯 ]

我收到喇~
不過.....再check pm pls

原文章由 Kubi 於 08-6-30 21:22 發表
我收到喇~
不過.....再check pm pls

哈哈哈 ~ 我地家吓似唔似偷情呢 ? 我覆咗你喇 ! Check  PM 啦 !
‹ 上一主題|下一主題