用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 請問你地點樣教bb講野架?
樓主: annayee
go

請問你地點樣教bb講野架? [複製鏈接]

Re: 請問你地點樣教bb講野架?

稚言治語,
請給一份給我, 謝謝!
我的E-MAIL:
[email protected]

稚言治語

May I also have a copy of the information ? [email protected]

Thanks
:

Dear 稚言治語,

my son's SI suggested us to get some cards, which divides among: 人物, 時间, 動詞, 形容詞...etc as he is sometimes quite confused about a sentence, ( though he got the words rights, but always jumble up.... e.g. 爺爺幫爸爸蓋被被.... actually should be 爸爸幫爺爺架車蓋被被...) do you have any idea where I could get this kind of cards?

and could you also give me info on how to teach BB talk? thankyou... my e-mail is:

Thanks again!

Dear  稚言治語

Would U pls email a copy to me?

Pls check PM.

Many many thanks.

loklokc

I find something useful from Heep Hong site:

如何在日常生活中進行語言理解的訓練
=====================
孩子的語言理解發展,大致可分為三個階段,包括感官反應期、詞彙運用及句子運用期,家長可按孩子發展階段,利用不同的遊戲方式,加強孩子的語言理解。  

1.        感官反應期:建立聆聽的專注、找尋聲源及理解環境聲音的能力

聽覺遊戲

*在日常生活中為孩子提供不同的聆聽經驗,例如:音樂鈴、樂器及不同節奏(快、慢)及聲量(大聲、細聲)的音樂。

*孩子懂得抓握玩具,可多玩手搖鈴及其他發聲玩具,從中學習自我操控聲音及增加聆聲音的機會。

*配合物件恆存概念的發展,可多玩收蔵物件的遊戲,例如:將發聲的玩具或物(如:音樂盒、鬧鐘)用布蓋著或收藏,讓孩子憑聲源方向將物件找出。

聲音認知遊戲

*讓孩子留意及認識環境中的聲音,例如:門鈴

tin-tin,
資料好有用, thankyou.
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

tin_tin

Thank you ! 資料好有用
:-):-) :-) 網路無邊....不能盡信 ....請自行過濾.. :-) :-) :-)

the file will be pretty large.  Please send me your email address thru' pm and I will send you one later.
Sam'sMummy 寫道:
Dear 稚言治語

Would U pls pm a copy to me?
Thank you!
稚言治語 = 一個很喜歡治療小朋友語言問題的言語治療師﹗ ;-) 不要怕,只要信﹗希望在人間吖嘛﹗ 你今日微笑了嗎?

稚言治語

唔好意思!我還未收到你的email,可否再sent多次呢?

Much thanks!

各位家長:

資料已經寄出,如果明天還未收到,請再告訴我。
稚言治語 = 一個很喜歡治療小朋友語言問題的言語治療師﹗ ;-) 不要怕,只要信﹗希望在人間吖嘛﹗ 你今日微笑了嗎?

稚言治語
收到啦. 多謝哂你.

Dear 稚言治語

may be e-mail address before was cancelled, could you please e-mail to me again? thanks a lot.

my address is:

稚言治語:

Would you please let me have a copy, too?  My e-mail address:

Tks a lot.

稚言治語,

pls check pm...

陸美媽

Dear 稚言治語,
Thanks a lot for your file.  It's very useful.   
我們怕孩子的人生路途滿佈荊棘,與其為孩子在路上舖一層地毯,不如在孩子的腳上穿上一雙鞋。
該用戶已被刪除

I GOT IT TOO! THANKS!

稚言治語,

收到啦. 多謝哂你 !!
‹ 上一主題|下一主題