用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 寶血幼稚園 跑馬地寶血幼稚園家長會Part 2
go

跑馬地寶血幼稚園家長會Part 2 [複製鏈接]

各位我地開左Part 2 啦,我係Part 1發表唔到

心花花

聽日係咪取消左"玩水"呀
   1    0    0    0

I ALSO BROUGHT OCEAN PARK ANNAUL PASS

可以約埋一起去玩

幼兒班都可以出去排隊,好叻
原帖由 mamay 於 08-9-16 11:40 發表

I did not apply "Little Bee"
I put all the courses / classes on Sat so that can leave Sunday as family day e.g. going to Ocean Park.

原帖由 catmilkw 於 08-9-1 10:52 發表
因有家長同我講冇用,同埋星期日我幫佢報左跳舞和武術,我想星期六帶佢出去玩,所以心大心細

I did not apply "Little Bee"
I put all the courses / classes on Sat so that can leave Sunday as family day e.g. going to Ocean Park.

因有家長同我講冇用,同埋星期日我幫佢報左跳舞和武術,我想星期六帶佢出去玩,所以心大心細
原帖由 YongXin 於 08-8-30 12:23 發表
我當年無呀,我女話...唔鐘意飲/食蜜糖... 咁又真係有飲/食蜂蜜活动架...

醒目開學勳章

我當年無呀,我女話...唔鐘意飲/食蜜糖... 咁又真係有飲/食蜂蜜活动架...

原帖由 catmilkw 於 08-8-26 17:54 發表
你地會唔會俾小朋友參加小蜜蜂

你地會唔會俾小朋友參加小蜜蜂
原帖由 mamay 於 08-7-23 13:45 發表

YenYen,
Same thought as you.  I turned down the idea to apply for St. Joseph K2 as my son is studying so happily at PKB.  I can see the huge improvement from him and also appreciate the teacher's ca ...

原文章由 YenYen 於 08-5-26 15:25 發表

何bb,dont worry. I have your "cautious" feeing when I just transferred my son into K1 in Nov07. I was really alert to everything. I worried whether the teachers are kind & patient enough; I worried  ...

YenYen,
Same thought as you.  I turned down the idea to apply for St. Joseph K2 as my son is studying so happily at PKB.  I can see the huge improvement from him and also appreciate the teacher's caring and patience.

醒目開學勳章

原文章由 何bb 於 08-5-17 16:44 發表
各位寶血媽媽大家好:     
              我女兒剛報左寶血插班k2,我本人同老公都好喜歡寶血的各樣環景及教學模式,但我心中有兩大疑問,請各位媽咪幫忙解答,如有不是,請提點及見諒。
              1 .寶血太多樓梯層數,會否 ...

其實你不要太介懷,可能係個別....到你囡囡返左學後你就可以睇到學校更真ge一面,最緊要係過小朋友返學後開唔開心...我囡囡暑假後便升k3,我係好放心交個囡囡比學校...之前我大女k3時都係一個年紀大左小小ge老師做班主任,我都覺得佢教學方式比較古老左,同唔夠細心但都唔係問題,因為亞女返到學校都好開心...有d幼稚園d老師眼角仲高啦!!!其實竇血大致上所有老師都好友善的...
另學校樓梯太多...你可要放心因為d嬸嬸和老師都好細心照顧佢地上落樓梯的,最緊要你囡囡返學時校裙不要過長就ok...
祝你囡囡開學後日日都開開心心....

簽名被屏蔽

何bb

我住在HAPPY VALLEY,所以好多時候都見到老師,主任,試過有一次星期六,我一家人去飲茶,有老有少,(因我同老爺奶奶住),見到主任,我立即叫囝囝叫主任,當時主任同朋友傾計,只望一望我囝囝,我都好唔開心,因佢地日日教小朋友有禮貌,但果時俾我感覺得不太好,原來我錯了,因飲完茶後,囝囝要搭小巴,我地係總站落車,見幼稚園開門,當然走入去玩下,老師,嬸嬸,校長,主任都走來問我係咪幫囡囡辦報名,我話唔係,係經過所以八掛下,當我同班主任傾計時,今早果個主任走來同我囝囝講,唔好意思,頭先見到你,你好乖主動同我打招呼,但我好忙唔得閒理你,跟住仲帶我囝囝去玩,等我有時間單獨同老師傾下
各位寶血媽媽大家好:     
              我女兒剛報左寶血插班k2,我本人同老公都好喜歡寶血的各樣環景及教學模式,但我心中有兩大疑問,請各位媽咪幫忙解答,如有不是,請提點及見諒。

何bb

我住在HAPPY VALLEY,所以好多時候都見到老師,主任,試過有一次星期六,我一家人去飲茶,有老有少,(因我同老爺奶奶住),見到主任,我立即叫囝囝叫主任,當時主任同朋友傾計,只望一望我囝囝,我都好唔開心,因佢地日日教小朋友有禮貌,但果時俾我感覺得不太好,原來我錯了,因飲完茶後,囝囝要搭小巴,我地係總站落車,見幼稚園開門,當然走入去玩下,老師,嬸嬸,校長,主任都走來問我係咪幫囡囡辦報名,我話唔係,係經過所以八掛下,當我同班主任傾計時,今早果個主任走來同我囝囝講,唔好意思,頭先見到你,你好乖主動同我打招呼,但我好忙唔得閒理你,跟住仲帶我囝囝去玩,等我有時間單獨同老師傾下
各位寶血媽媽大家好:     

原文章由 何bb 於 08-6-13 23:54 發表

我並無懷疑寶幼既教學方法,亦相信佢地品德上既教育好足夠,而事實上當日係我同我先生大家都feel到及察覺有個別上年紀的老師好板起面孔好權威係事實,你們只講有幾好幾好,都無接收我和我先生既睇法,我只係將感受跟大家分享 ...

那一天我和先生囡囡都有去,重問咗甘修女好多問題,佢都好有耐性和笑笑口答我們。

Interview時和playgroup fun那一天,彭主任都好友善。

其他接觸過的幼稚園教師,都好專業和盡職。

不如等開學後觀察多一陣,如有不滿再向校長反映。

醒目開學勳章

感覺既野, 又真係幾主觀既. 我地當時唔在場, 可能真係唔明白你地既感受.

上了年紀既老師? 可能你係指幾位主任, 又可能當時佢地正在處理一0的重要既事呢? 咁多小朋友, 有時維持紀律同安全都好重要.

我地既回覆都係善意既, 盲目咁響呢度讚間學校, 都無0羊意思. 好簡單, 如果學校唔好, 我地都唔會送仔女讀. 我女響寶幼讀0左3年, 得到的盡是關愛, 我好感激. 你試吓多0的觀察, 多0的信任吧!

原文章由 何bb 於 08-6-13 23:54 發表

我並無懷疑寶幼既教學方法,亦相信佢地品德上既教育好足夠,而事實上當日係我同我先生大家都feel到及察覺有個別上年紀的老師好板起面孔好權威係事實,你們只講有幾好幾好,都無接收我和我先生既睇法,我只係將感受跟大家分享 ...

簽名被屏蔽

原文章由 何bb 於 08-5-24 17:12 發表
老師板起面孔說話好權威的樣子跟家長溝通實在無必要,如果用認真黎形容,可以;過我本人覺得唔一定要用呢種態度吧!

何bb,dont worry. I have your "cautious" feeing when I just transferred my son into K1 in Nov07. I was really alert to everything. I worried whether the teachers are kind & patient enough; I worried his classmates are rude or friendly; I worried whether the school cared about kids etc. Therefore I looked into the environment too careful and too detail.

Now I can tell you, you don't need to worry. I am proud of my choice. Teachers look "serious", but indeed they are kind and can train my son into friendly & polite boy. All teachers/helpers are really focus in training kids' independency and polite behavious. These are more important than academic performance. On the other hand, the academic teaching is not behind from other kindergarten.

My son is actually really advance in academic performance (he know all K1 teaching materials, which I ddin't teach much). But I don't need him to be the best in academic. I would rather him having nice 品德. These are more important. And 品德 is one of the major focus in PBK. You can trust PBK, and you will also proud of your choice when your daughter graudate.

Actually I know I can get him into St Joseph (一條龍學校)。But I want my son to have friendly environment, with a good 品德. Therefore, I keep him in PBK.
歡迎參觀傑仔之家: http://www.babyhome.com.tw/bb/68716 [img align=left]http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/31688.birthday.png[/img]

My daughter will study K1 in Sep 2008.   That day I was there to pay fees and to buy school uniform, but I don't have the feeling same as you.    It seems the teachers are very helpful!

簽名被屏蔽

原文章由 何b多b 於 08-5-17 16:44 發表
各位寶血媽媽大家好:     
              我女兒剛報左寶血插班k2,我本人同老公都好喜歡寶血的各樣環景及教學模式,但我心中有兩大疑問,請各位媽咪幫忙解答,如有多不是,請提點及見諒。

For question1, I know that there is one K2 class located at ground floor and 2 K2 class are located at 2nd floor.  Based on my observation during Satursday多元智能  (my son is studying K1 now), the helpers (姐姐) will stand on the stairs to ensure the children safety.  Thus, I am not that worry.  The teachers also tell the childred to hold the rail....

For question 2, I don't that and what I found is all the teachers are so so dedicated to the job and they take extra steps to help and teach the student.  I guess may be the "older teachers" looks more seriously which give you that feeling.

No need to worry, the teachers are so kind and take very good card of our kids.

簽名被屏蔽

原文章由 sigmund 於 08-5-2 08:38 發表
咁我第一個祝你啦:青春常駐,精神爽利 .....
我冇報名,因為囝囝唔返學有難度,唔係唔想幫 

我都明的,小朋友不用上課,真的是要人湊的.
我比較好彩,老公請到假(家裏沒有女傭)!
‹ 上一主題|下一主題