用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 高主教書院小學部 St. Stephen vs Raimondi
go

St. Stephen vs Raimondi [複製鏈接]

Hi,

My son got admission at St. Stephen and Raimondi.

1) Which is better?
2) Any comments of both schools?

MarLi
   0    0    0    0

yes

原文章由 Irene_BB 於 07-12-14 10:28 發表
佢讀得好開心 但唔代表完全無壓力﹐如果中﹑英﹑數和常其中一科不合格係要留班的(其它科目我唔係好記得)﹐我聽過有小一生或以上要留班﹐我聽說有很多津校就算唔合格都可升班的。 ...

IsYour son studying at Raimondi?

佢讀得好開心 但唔代表完全無壓力﹐如果中﹑英﹑數和常其中一科不合格係要留班的(其它科目我唔係好記得)﹐我聽過有小一生或以上要留班﹐我聽說有很多津校就算唔合格都可升班的。

原文章由 Irene_BB 於 07-12-12 08:15 發表
點解成日要比較這間那間呢 除非個家長有二個小朋友都是分別在這兩間讀﹐這才有中肯的說話 妳自己選得這兩間就應該知﹐喜歡那一間多些

How about your kids ?

MarLi

點解成日要比較這間那間呢 除非個家長有二個小朋友都是分別在這兩間讀﹐這才有中肯的說話 妳自己選得這兩間就應該知﹐喜歡那一間多些

[ 本文章最後由 Irene_BB 於 07-12-12 08:37 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題