用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔英藝國際班VS大埔安基司國際班
go

大埔英藝國際班VS大埔安基司國際班 [複製鏈接]

大家會點揀?有冇家長可以分享下?

0    0    0    0

回覆:大埔英藝國際班VS大埔安基司國際班

我想問。其實講統一註冊。包唔包pn 定只係K.同埋你們覺得邊間易入些?

點解你地會報國際班?有朋友話國際班學中文差D. 我兩間都報主流.

引用:我想問有無人知,+教育局話北區同大埔統一註

原帖由 alpo1122 於 13-11-15 發表
我想問有無人知, 教育局話北區同大埔統一註冊, 英藝同安基司有無參加? ...
點樣統一註冊?我吾知喎,我英藝註冊左,安基司又未有結果

我想問有無人知, 教育局話北區同大埔統一註冊, 英藝同安基司有無參加?

回覆:felicitymama 的帖子

應該唔會,已問安基司,全部分校一致12月2日公佈

引用:Quote:原帖由+felicitymama+於+13-11-14+發

原帖由 skyline7471 於 13-11-14 發表
請問你in 大埔邊間安基司? 因為我哋係02nov in 完,佢話之後兩星期會收通知

...
會吾會你bb in得好,所以兩星期通知?因為我bb果日有d扭計,吾知係咪冇行呢

回覆:skyline7471 的帖子

我2/11 in大埔架,我未有信呀,interview完冇同我講兩星期有通知喎!不過interview封信話"for successful candidates there will be a list posted in the school lobby on 2 Dec (Mon) we also inform all candidates by post individually"

引用:未呀,2/12先知 +

原帖由 felicitymama 於 13-11-14 發表
未呀,2/12先知
請問你in 大埔邊間安基司? 因為我哋係02nov in 完,佢話之後兩星期會收通知

回覆:Aquahui 的帖子

未呀,2/12先知

回覆:felicitymama 的帖子

收到安基司offer 了嗎?

引用:我都想知,+之前睇過有人話英藝讀,+上小學會

原帖由 alpo1122 於 13-11-14 發表
我都想知, 之前睇過有人話英藝讀, 上小學會輕鬆啲, 或出去見直資會有機會啲...而安基司就係開心學校, 區小 ...
係丫,同意你講呀,所以我都吾知點揀好丫

我都想知, 之前睇過有人話英藝讀, 上小學會輕鬆啲, 或出去見直資會有機會啲...而安基司就係開心學校, 區小學都可以, 但出去爭就唔得...而我面試見兩間學校的取向好唔同, 英藝真係單對單考, 考認圖及小肌等, 安基司只觀察一組小朋友玩玩具及問下幾句, 兩間好大分別
‹ 上一主題|下一主題