用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 報K1小西灣邊間幼稚園好呀?好頭痛!!
go

報K1小西灣邊間幼稚園好呀?好頭痛!! [複製鏈接]

各位媽媽,我們剛搬來小西灣,又要靠99湊,唔想去太遠,其實最緊要仔仔讀得開心,有無好推介。
   0    0    0    0

多謝各位媽媽的意見,嶺南加南都好多人爭,我個細B,我想佢返學開心,輕鬆D就得架喇!知唔知柴灣浸信會呂明才同東華三院方樹幅,呢兩間呢?

富欣嘉琳已改左名, 叫耀X, 唔好意思, 唔記得左個名.

如果你想學深小小的課程, 可以揀迦南, NURSEY 已經教認字同有功課做, 不過都係油下顏色之類, 一星期一次, 幾分鐘做完果隻.响富景果邊, 今年仲要比二千幾蚊學費, 下年幼稚園轉番有學劵

如果你想輕鬆D, 可以揀嶺南, 搬左黎小西灣兩年左右, 以前响司徒拔到的時候, 都幾受歡迎, 聽講老師好有愛心, 但相比迦南, 課程肯定淺, 响富怡果邊, 係私校, 要比學費.

回覆:報K1小西灣邊間幼稚園好呀?好頭痛!!

嶺南,我個friend話好好

回覆:報K1小西灣邊間幼稚園好呀?好頭痛!!

我個女係小西灣迦南畢業,富欣嘉琳都吾錯

引用:各位媽媽,我們剛搬來小西灣,又要靠99湊,

原帖由 留戀的小天使 於 14-10-30 發表
各位媽媽,我們剛搬來小西灣,又要靠99湊,唔想去太遠,其實最緊要仔仔讀得開心,有無好推介。
...
全日定半日?

[img align=right]http://as-luv2-454139179.blog.ocn.ne.jp/nova/images/tamama.jpg[/img][img align=left]http://game.21cn.com/zhuanti/comic/keroro/images/keroro.jpg[/img]
‹ 上一主題|下一主題