用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 追討泳會行動4~各位苦主.....有野宣佈31/08/2007 ...
樓主: eyan
go

追討泳會行動4~各位苦主.....有野宣佈31/08/2007 [複製鏈接]

QC呀)))咁禾典呀
原文章由 kiu_bb 於 07-8-10 12:30 發表
我星期一已經收到警方重案組電話,佢打來主要問左我一d資料,真係唔晒該你QC

我想問我另外有3位朋友,冇留到電話比你及警方,係咪都要CALL番重案組

原文章由 小花姨 於 07-8-9 23:52 發表
我想請問係咪所有上星期日到旺角警署報案(即留咗聯絡資料)都會收到警察電話呢?因為我到今日都仲未收到電話呀!

小花姨,
係呀,police都冇call我.

醒目開學勳章

原文章由 1999 於 07-8-10 14:13 發表

小花姨,
係呀,police都冇call我.

實太多人la.... 大家俾d時间"驚慌"啦

醒目開學勳章

A good show to share

華仔Everyone is No.1 MTV

http://www.youtube.com/watch?v=FuEh54dAviM&mode=related&search=

全長:9分51秒...慢慢欣賞!

等我up番佢上黎先,因為尼兩日我都重收到一d關於尼件事既pm.

原文章由 eyan 於 07-8-12 20:22 發表
等我up番佢上黎先,因為尼兩日我都重收到一d關於尼件事既pm.

EYAN,
辛苦了你la.... (好彩d人甘醒目,識得pm佢)...

大家呢個時間,都係靜心等待著好消息出現喇,又可能要等到第一批苦主出庭才會有結果了....:(:(:(:(:(:(:(:(

原文章由 苡珈B媽咪 於 07-8-12 23:42 發表
大家呢個時間,都係靜心等待著好消息出現喇,又可能要等到第一批苦主出庭才會有結果了....:(:(:(:(:(:(:(:(

吾好0廿啦,反正我地要做既都做晒,個天一定會幫我地既,佢地尼d人贈佢一句啦,就係:若然未報,時神未到,一定有天收佢地既一日.

原文章由 eyan 於 07-8-12 23:46 發表

吾好0廿啦,反正我地要做既都做晒,個天一定會幫我地既,佢地尼d人贈佢一句啦,就係:若然未報,時神未到,一定有天收佢地既一日.

係啦...我地可以做ge野...刀已經做哂la....e+...唯有等la...就算我地今次真係失敗左....刀無計架....佢地lee..d...甘不負責ge衰人....實會有報應ge.....我深信....舉頭三尺有神靈......

QC......你幾時做大契呀 你吾做令女啦

我想問下, 小額上庭當日, 我可唔可以授權其他人代我出庭? 我當日要返工, 怕請唔到假:-|
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

原文章由 yuenwa 於 07-8-13 10:03 發表
我想問下, 小額上庭當日, 我可唔可以授權其他人代我出庭? 我當日要返工, 怕請唔到假:-|

Me too!!

醒目開學勳章

原文章由 yuenwa 於 07-8-13 10:03 發表

Yes ar, yeunwa and aves_y.  You may authorize somebody to attend the court on your behalf.  Prepare an authorization letter to him/her

[ 本文章最後由 bobomami 於 07-8-13 10:45 編輯 ]

醒目開學勳章

原文章由 QUINCY121HK 於 07-8-13 00:05 發表

係啦...我地可以做ge野...刀已經做哂la....e+...唯有等la...就算我地今次真係失敗左....刀無計架....佢地lee..d...甘不負責ge衰人....實會有報應ge.....我深信....舉頭三尺有神靈...... :veryevi ...

人在做,天在看

Hi Hi, long time no see.

咁請問有否19/9出庭o架?eyan 請問你排幾號, authorize比你得嗎?

原文章由 bobomami 於 07-8-13 10:43 發表

Yes ar, yeunwa and aves_y.  You may authorize somebody to attend the court on your behalf.  Prepare an authorization letter to him/her

YUENWA,
你唔好諗住....會授權比我呀.....

原文章由 aves_y 於 07-8-13 14:46 發表
咁請問有否19/9出庭o架?eyan 請問你排幾號, authorize比你得嗎?

我自己都係19號上庭喎,我真係吾知得吾得喎?

QC,

你個水野, 真係同我心有靈犀, 我唔授權比你, 我仲可以授權比邊個
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

我想問吓我之前冇同你地去小額, 咁我係咪冇得告天x架啦? 我剩係之前收到重案組電話同埋今日收到消委會寄黎嘅信, 話會follow投訴嘅嘢, 咁我而家仲使唔使做嘢呢?
‹ 上一主題|下一主題