用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園 <第12回>

食物方面都可以BBQ....都係要打電話問下詳情....

咁正的安排就緊係好啦....但可以停咁多個站嗎???
kikimom 寫道:
ding

甘有咩我地要準備先ka..反正現家有時間..你地比較都係由我黎la...
而上車個度..係唔係兆麟ar..甘回程時可唔可以做度村巴甘..吉之島有落.兆麟有落..尾站蝴蝶村   

我都唔知ar....所以問囉...longma...

kikimom

甘回程時可唔可以做度村巴甘..吉之島有落.兆麟有落..尾站蝴蝶村>> 咁你要問下司機叔叔可唔可以咁.. 有d好好人 kei 就可以咁做..

yauma.. 我當然樂意幫手啦..有咩野要做就話我知啦..  
Ding

好啦...我要去飲茶茶la...順便去睇埋kiki英文課套學習光disk..返黎再同你地chat過la..   

佢CLOSE左個TOPIC啦.....佢只是想玩人....都唔值得同佢勞氣.....跟本就空口講白話....佢無細路....當然無切膚之痛....呢D無聊人不需理會       
Ding 寫道:
yauma

我地唔好為d咁嘅事而勞氣.. 學你講.. 將來出左去之後所有事..都要自己負責.. 由得佢同個小朋友一齊共渡時艱..

kikimom 寫道:
我都唔知ar....所以問囉...longma...

好ar...開law   ...不過...睇埋你出咩topic 名先wor...如果你出咩....<二選一...選" 胡' or "千禧"好d 呢>...我係吾會比意見ka la...經一事長一智ar ...hahhaa      
kikimom 寫道:
yauma

你自己已經選定左胡...叫人比意見kei 米好多餘law.. 定係你只係想聽d叫人選"胡"kei point ma >>>>>你係唔係叫我去開個topic呀..     

yauma

唔好甘激氣la..咪理佢la..yauyau先係你大前提嗎..

wei...走...你未答我明早飲茶kei 野ar    
kikimom 寫道:
好啦...我要去飲茶茶la...順便去睇埋kiki英文課套學習光disk..返黎再同你地chat過la..   

我都有睇到個topic, 我覺得真係過左d火位, 唔使去到甘盡...佢甘e諗法, 大人小朋友的壓力都好大, 因為佢要"一定係甘"先得...萬一同佢expect ge有出入, 希望佢接受得到    

[quote]
Ding 寫道:
yauma

我地唔好為d咁

食 bbq 會唔會唔夠時間玩呀 ?

LongLong_ma 寫道:
食物方面都可以BBQ....都係要打電話問下詳情....
Ding

Ding 寫道:
yauma

我地唔好為d咁嘅事而勞氣.. 學你講.. 將來出左去之後所有事..都要自己負責.. 由得佢同個小朋友一齊共渡時艱..

唔係ma, 甘都得       

LongLong_ma 寫道:
佢CLOSE左個TOPIC啦.....佢只是想玩人....都唔值得同佢勞氣.....跟本就空口講白話....佢無細路....當然無切膚之痛....呢D無聊人不需理會       

yauma

咪反我la..要開上年都開左lu..我甘怕煩.千其唔預我tim..

AGREED ~~~

仲有幫我哋安排1007kei 事ar            

kikimom 寫道:
yauma

唔好甘激氣la..咪理佢la..yauyau先係你大前提嗎..

我緊係到啦..不過要問婆婆問..所以諗往返黎答你..
tszyau2000 寫道:
wei...走...你未答我明早飲茶kei 野ar     [quote]
kikimom 寫道:
[/quote]

yauma, 有野俾你ar...明日飲茶之前有無時間過來兆麟

放心la...我當然知道tszyau 係我kei 大前提lai ka la...我吾會激氣ka ... 同你地嗲就最吾激氣ar...靚太     
kikimom 寫道:
yauma

你哋就好la, 又有得約埋去飲茶       

[quote]
tszyau2000 寫道:
wei...走...你未答我明早飲茶kei 野ar     [quote]
kikimom 寫道:
‹ 上一主題|下一主題