用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 07-08 劍鳴k3仔集合處
樓主: ianmami
go

07-08 劍鳴k3仔集合處 [複製鏈接]

Ianmami, OnHo..

Thanks. Just as we wish.
Hope to see all of U have good results.

What extra curricular activities your son have?
Any special things we need to prepare in K2? Pls advise.
As my son have 15 marks only and he is not good at
interview.

我都"登"你地開心. 你地仔仔好叻.  

我則一早有自知之明,我仔仔講野好bb, 加埋又冇物證書. 有晒心理準備,仔仔唔係呢類學校想要的杯茶. 不過總係想試下,希望佢有超水準表現!  

希望遲下可以分享到你地的好消息!!

原文章由 TINGMUM 於 07-11-15 12:35 硐表
我都"登"你地開心. 你地仔仔好叻.  

我則一早有自知之明,我仔仔講野好bb, 加埋又冇物證書. 有晒心理準備,仔仔唔係呢類學校想要的杯茶. 不過總係想試下,希望佢有超水準表現!  

希望遲下可以分享到你地的好消息!! ...

chrwan, thank you.

Tingmum, scott 仲有tsl 佢依家個間都係一個唔錯的選擇吵

點解BK越嚟越靜, 咁多位靚太去咗邊樹? 得閒返過嚟lee邊講吓野好喎!!

今日知道huitung有好消息, 好開心呀! :D

原文章由 EvaFong88 於 07-11-19 16:21 硐表
點解BK越嚟越靜, 咁多位靚太去咗邊樹? 得閒返過嚟lee邊講吓野好喎!!

今日知道huitung有好消息, 好開心呀! :D

eva, 我成日入黎無人post 野....

原文章由 ianmami 於 07-11-19 17:18 硐表

eva, 我成日入黎無人post 野....

xxl, 個日見你都想問下你個女考左物野學校呀....

Eva,

好想8下, 邊間 o者??!!!

"今日知道huitung有好消息, 好開心呀! :D [/quote]

TINGMUM,

開心野更係等主人家自己講啦!
HuiTung你快快現身la!

Eva

原文章由 EvaFong88 於 07-11-20 11:07 硐表
TINGMUM,

開心野更係等主人家自己講啦!
HuiTung你快快現身la!

Eva

eva,
Why you put me on the table ar?????!!!!!!

The school is just a few people's cup of tea.  Nothing particular.  I'm sure you guys will receive good news very soon la ....

Huitung,

你仲咩 我喎, 我都係登你開心!
希望個個都好快有好消息la!

Eva

HuiTung,

開心野緊係要同大家分享, 咁至會更加開心!你都咪怪Eva喇!
希望大家好快都有其他好消息去通知同分享俾各位聽/知!

OnHo

原文章由 EvaFong88 於 07-11-20 15:45 硐表
Huitung,

你仲咩 我喎, 我都係登你開心!
希望個個都好快有好消息la!

Eva

Huitung & EVA,

你地好神秘wow!
我見你地互 之後,
仲未開估
o既係邊間o者?
點都好, 不如pm我啦!

我突然開竅! 我估到了. 係咪係hk side 果間呀?!!:

仲有冇人有好消息呀! 希望km個個都入到好學校!

原文章由 TINGMUM 於 07-11-20 20:27 硐表

我突然開竅! 我估到了. 係咪係hk side 果間呀?!!:

仲有冇人有好消息呀! 希望km個個都入到好學校!

TM,

係daddy間中學, 叫St. Paul Boys.  我只希望佢讀好d, 可以學daddy年年拿scholarship, 咁就可以省下一筆$$$$ , 雖然我唔知小學有冇

HuiTung,

對你同TungTung好有信心!一定會有好成績架!:D

Eva

HT,

好鬼羨慕呀! 東東daddy好叻呀, 東東多少都有佢遺傳, 一定會有好成績.:D

仔仔daddy果間中學係 la salle,  可惜同la 小冇緣. 聽講當年DADDY佢醉心運動, 成績就 .  亞仔似乎冇遺傳到D好野, 懶到死, 唔鐘意運動, 又唔鐘意功課.

我疊埋心水, 下年亞仔唔係去tsl 就係留RCHK.

Congradulations! 希望個個 好消息陸續有來!1

原文章由 chrwan 於 07-11-21 17:07 硐表
Congradulations! 希望個個 好消息陸續有來!1

hi all, ian 同我都病左..... 唉出唔到聲again...

原文章由 ianmami 於 07-11-21 23:39 硐表

hi all, ian 同我都病左..... 唉出唔到聲again...

ian ma,

Hope you both get well soon.  A big battle is coming soon

原文章由 TINGMUM 於 07-11-21 11:32 硐表
HT,

好鬼羨慕呀! 東東daddy好叻呀, 東東多少都有佢遺傳, 一定會有好成績.:D

仔仔daddy果間中學係 la salle,  可惜同la 小冇緣. 聽講當年DADDY佢醉心運動, 成績就 .  亞仔似乎冇遺傳到D好野, 懶到死,  ...

TM,

原來葛爸是運動健將 , 咁Scott一定有好多野玩.  東爸自稱有運動神經傳比阿仔, 我就話,"傳運動就好啦, d神經野留番比你自用 ..."

你放心, 六年磨一劍, 到升中的時候以Scott的優勢加埋呢把寶劍, 誰與爭鋒?!
‹ 上一主題|下一主題