用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中學交流 英皇家長交流區
樓主: HIMAMA
go

英皇家長交流區   [複製鏈接]

原帖由 doraemonfans 於 09-10-12 15:13 發表
少數民族~~當然係人都估到啦!

我就唔知你仔係邊個架個?....

原帖由 hhma 於 09-10-12 15:19 發表
除左睇blog, 你究竟知唔知我仔係邊個架?

唔睇blog, .....真系唔知...

原帖由 samuel89 於 09-10-12 15:25 發表

唔睇blog, .....真系唔知...

Samuel89,

Inter School的rundown出左啦,搵下個仔的schedule啦!

有冇發現swimming gala 的司令台好似冇叫泳員召集;攪到亞仔唔知100M breast stroke 召集,而miss 咗冇得補賽;他是 "長氣袋",睇過100M breast stroke 賽果,慨嘆miss 咗一個好機會!
攪到亞仔down 哂:cry: (no show house 要扣一分o架!)
到下午場,就打醒十五分精神。都好彩幫house 游接力~~ 幫到House拿到六年來(社長講)第一次的house champion!

原帖由 violetching 於 09-10-12 15:29 發表
Samuel89,

Inter School的rundown出左啦,搵下個仔的schedule啦!

我搵唔到呵
可唔可以PM俾我,謝謝!

http://www.hkssf.org.hk/

click for hk & kln school, and then event of swimming.

原帖由 samuel89 於 09-10-12 15:35 發表

我搵唔到呵
可唔可以PM俾我,謝謝!

原帖由 doraemonfans 於 09-10-12 15:34 發表
有冇發現swimming gala 的司令台好似冇叫泳員召集;攪到亞仔唔知100M breast stroke 召集,而miss 咗冇得補賽;他是 "長氣袋",睇過100M breast stroke 賽果,慨嘆miss 咗一個好機會!
攪到亞仔down 哂:cry: (no show house  ...

阿仔話50M breast stroke 最勁果個都系miss 咗冇得補賽....如果唔系...個冠軍應該系佢

samuel89: "我就唔知你仔係邊個架個?...."

因我亞仔 8 到KC來了一個 "浪裡白條" !   強敵 呀 嘛!

你稍後會知 o架 啦!

swimming 不嬲都係School House的天下,但今年只差1分輸了,有一個人成了千古罪人。 唉!

原帖由 doraemonfans 於 09-10-12 15:34 發表
攪到亞仔down 哂:cry: (no show house  ...

原帖由 violetching 於 09-10-12 15:39 發表

click for hk & kln school, and then event of swimming.

搵到啦....謝謝!:)

回覆 350# violetching 的文章

350# violetching 的文章: "swimming 不嬲都係School House的天下,但今年只差1分輸了,有一個人成了千古罪人。 唉!"

Who??   Why?

o...no...
咩叫做"浪裡白條"???
好深呀

原帖由 doraemonfans 於 09-10-12 15:42 發表
samuel89: "我就唔知你仔係邊個架個?...."

因我亞仔 8 到KC來了一個 "浪裡白條" !   強敵 呀 嘛!

你稍後會知 o架 啦!

回覆 351# samuel89 的文章

原帖由 violetching 於 09-10-12 15:39 發表

Found~~ Thank You

But~~,  Why??   點解唔係自己揀自己的強項 o既??

roll call就實有,不過F1仔通常都懵懵下,加上現場環境好嘈,下年再來喇!亞仔F1個年仲慘,游完之後頒獎個陣唔知道,到頒完先發現,咁走去問番個老師想攞番個牌,點知老師話事後係唔會補番個牌喔,所以佢係swimming gala的第一面獎牌就咁無左!

這屬於他人的私穩,不便公開,但就唔係丫仔。佢話當日那人已被眾人臭罵!! 今日番學唔知會點。

原帖由 doraemonfans 於 09-10-12 15:59 發表
350# violetching 的文章: "swimming 不嬲都係School House的天下,但今年只差1分輸了,有一個人成了千古罪人。 唉!"

Who??   Why?

一D Heat的event, 就耿係個個都想報,但老師要靠往績和water test, practise等各方面衡量,F1仔無往績,所以我估老師比左preference F2瓜.

原帖由 doraemonfans 於 09-10-12 16:06 發表

But~~,  Why??   點解唔係自己揀自己的 ...

原帖由 violetching 於 09-10-12 16:07 發表
roll call就實有,不過F1仔通常都懵懵下,加上現場環境好嘈,下年再來喇!亞仔F1個年仲慘,游完之後頒獎個陣唔知道,到頒完先發現,咁走去問番個老師想攞番個牌,點知老師話事後係唔會補番個牌喔,所以佢係swimming gala的第 ...

甘都得...

各位努力呀!!!

原帖由 doraemonfans 於 09-10-12 16:06 發表

But~~,  Why??   點解唔係自己揀自己的 ...

原帖由 violetching 於 09-10-12 16:13 發表
一D Heat的event, 就耿係個個都想報,但老師要靠往績和water test, practise等各方面衡量,F1仔無往績,所以我估老師比左preference F2瓜.

請問15-10果日系唔系唔需要再番KC,直接去泳池比賽...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊