用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 有冇10年K1同學仔/女父母呀?
樓主: 小盈papa
go

有冇10年K1同學仔/女父母呀? [複製鏈接]

唔知我地可唔可以約埋一齊去接放學呢?? ^.^

原帖由 honb 於 10-10-28 18:10 發表
我聽日都想接佢放學呀~想同佢去迪士尼,不過驚放o左學去會唔會太攰~ & 聽日會好多人~

去韓國好開心呀~我都好想去呀~ 小朋友凍唔凍~ 多唔多野岩小朋友玩~
我地周圍去o家~ 當然tko最多啦~haha~ 好呀好呀~ 一齊去玩~

原帖由 lily0822 於 10-10-29 00:31 發表
天氣涼咗大家都要記得添衣呀!!
亨亨媽咪, 你係咪多數都係將軍澳活動多呀? 我地成日行將軍澳架, 你得閒可以約埋一齊出去玩呀^.^

如果我聽日真係去,o係門口企下等耐d 我認得twins 應該就會見到你~haha~ 不過我而家有d 鼻敏感發作,超辛苦~希望聽日冇事啦~ hope to see u all tml~ ^^

原帖由 lily0822 於 10-10-29 00:35 發表

我明天大約2:45度會帶哥哥返創價扮老師和拎畢業典禮嘅DVD之後同老公周圍行再等放學 明天早一些去學校呀! 交換電話 NO.呀! 咁下次咪可以約埋囉 星期六你返唔返去家校會投票呀 一齊食LUNCH呀
原帖由 lily0822 於 10-10-29 00:35 發表

明天去迪士尼呀 小心夜晚好凍架, 你搭車比佢訓咪得囉....

好呀...搵日一齊出嚟呀 我都成日帶佢哋周圍去架 放且而家天氣咁好可以去吓公園玩
我聽日都想接佢放學呀~想同佢去迪士尼,不過驚放o左學去會唔會太攰~ & 聽日會好多人~

唔怕明天我係度 我見過你兩個架痳, 等我認你哋啦. 但見唔到我唔好走住喎 我明天夜晚都寺tko呀, 去探哥哥個同學仔, 佢媽媽生咗個囡囡
原帖由 honb 於 10-10-29 01:24 發表
如果我聽日真係去,o係門口企下等耐d 我認得twins 應該就會見到你~haha~ 不過我而家有d 鼻敏感發作,超辛苦~希望聽日冇事啦~ hope to see u all tml~ ^^

去迪士尼玩真開心! 我九月尾某星期六夜晚同悠悠去玩過一次,甚麼遊戲也超小人,唔洗點排隊~~因為d人去曬玩d鬼屋, 不過今天咁近HALLOWEEN正日,可能人會多D都唔定!
玩得開心D哪!

昨天我都有同奶奶講,如果凍就幫悠悠穿冬季校服,但奶奶都係幫她穿了夏季.....放學回來就好像有D凍親唔舒服咁:<
希望唔好病....真係擔心死!

原帖由 MAYMAYNG 於 10-10-28 13:14 發表
去邊度旅行呀, 今日真係涼咗好多....我都同婆婆講如果凍就同Rico穿冬季校服! 只要你覺得凍就可以換季的, 記得明天是穿便服呀! 我明天又去接放學喇, 睇吓見唔見到你先! ...

仲有,記得帶多件褸,我地9月尾時去,夜晚都好涼!裡面空曠會大風D架!

去韓國玩,真係好開心呀!現在有雪玩未呀?丰丰文文一定玩得好高興!你好厲害,帶兩個小朋友去旅行!我帶一個都好多野要準備了!我都有想過去韓國,因為悠悠好想去有雪的地方~~有無相睇呀!
原帖由 lily0822 於 10-10-29 00:22 發表
去咗韓國呀... 因為係上星期五出發, 本來以為沒辦法參加十月生日會. 現在改了明天, 文文丰丰都可以參與...
不過上星期應該有很多小王子小公主很失望吧...
明天見^.^

...

MAYMAY, LILY,如果你地星期六一起食LUNCH,預埋我呀!因為悠爸有參選,12:45便要回校~,咁我地要幾點回去呢?

今年有二十幾人參選,唔知算唔算多呢?今年的候選人履歷都好厲害~~好像除了悠爸之外!HEHE~~不過他們想為小朋友服務的心是無分別的!希望大家都多多支持下哪!悠爸是23號架!

學校網頁10份d相update左哪!

嘩....大家講到我都想帶佢哋去旅行呀!! 我都覺得佢好勁呀
原帖由 LeeDoris 於 10-10-29 09:35 發表
去韓國玩,真係好開心呀!現在有雪玩未呀?丰丰文文一定玩得好高興!你好厲害,帶兩個小朋友去旅行!我帶一個都好多野要準備了!我都有想過去韓國,因為悠悠好想去有雪的地方~~有無相睇呀!
...

我當然會選悠爸啦 我多數都會支持自己班的 每年都差不多咁多侯選人架, 但今年D人嘅履歷好似真係正咗D Rico爸仲話佢哋咁忙唔知有無時間做委員添

好啦...明天約你食lunch呀, 大約1:00啦 好彩今日放假而家係屋企 我將我電話 放rico書包叫周老師比悠悠呀, 你收到後打電話比我再約你, 如果收唔到你入嚟同我講啦(但我要今晚先上到BK架)
原帖由 LeeDoris 於 10-10-29 09:57 發表
MAYMAY, LILY,如果你地星期六一起食LUNCH,預埋我呀!因為悠爸有參選,12:45便要回校~,咁我地要幾點回去呢?

今年有二十幾人參選,唔知算唔算多呢?今年的候選人履歷都好厲害~~好像除了悠爸之外!HEHE~~不過他們想為小朋友 ...

好好好...一陣見...
呀, 鼻敏感好辛苦架>.<

原帖由 honb 於 10-10-29 01:24 發表

其實今次已經好好多啦...
BB嘅時候又要帶奶粉又要帶尿片...依家諗起都覺得自己之前好勁呀! 哈哈哈....

原帖由 LeeDoris 於 10-10-29 09:35 發表
...

一陣見倒你要記得同你地交換電話至得...

原帖由 MAYMAYNG 於 10-10-29 11:54 發表
嘩....大家講到我都想帶佢哋去旅行呀!! 我都覺得佢好勁呀  

我應該唔去迪迪尼啦,今日亨亨好早起身,放學見!交換電話!聽曰返唔到學校投票呀!祝悠爸順利當選!十卜十卜!

好開心可以見到咁多mami呀~ 我地快d搞個gathering再傾傾傾~ 11月好似好多假期~ 可以揀weekend都得呀~

悠ma你都有買annual pass~下次可以約埋一齊去~

原帖由 LeeDoris 於 10-10-29 09:28 發表
仲有,記得帶多件褸,我地9月尾時去,夜晚都好涼!裡面空曠會大風D架!
‹ 上一主題|下一主題