用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 元朗啟思幼稚園
樓主: COCO0624
go

元朗啟思幼稚園 [複製鏈接]

原文章由 meeki 於 08-6-6 10:43 發表
hi cathy

我估聽日都係落雨多,未必去到廸士尼玩,如果真係去唔到,就唯有第日好天再去啦.

你開咩舖頭呀?係邊架?等我有時間嚟探下你.

hi meeki,
我諗聽日都係會落雨呀,因為今日實在太大雨啦,如果去到落雨,仲掃興呀....
我係開童裝呀,0係置樂萬寶商場,你得閒可以過黎探下我架,

原文章由 akarisobb 於 08-6-6 13:37 發表

希希一上車就食了一個,可能是自己做,所以佢食得好滋味.我都唔知佢做什麼飽,總之希希係咁搓個飽,是蛋放d野上去.我就做了個腸仔和餐肉飽.我冇買果撻,因為我唔想整 ...

hi akarisobb,
哈哈,烜烜都係因為自己整呀,所以今次一d都冇食淨,我有買果撻,但係到而家都未得閒整呀,佢話可以放1個月呀,但係唔知可唔可以放咁耐架呢,如果唔係就浪費曬d野lu.....

hi cathy

星期六黑雨,所以無去到廸士尼玩lu.
你係屯門開舖呀,我亞爸住果頭架,所以我多數sat都會去架,得閒嚟探你啦.

原文章由 cathyyyyy 於 08-6-6 23:31 發表

hi meeki,
我諗聽日都係會落雨呀,因為今日實在太大雨啦,如果去到落雨,仲掃興呀....
我係開童裝呀,0係置樂萬寶商場,你得閒可以過黎探下我架,

原文章由 meeki 於 08-6-10 09:58 發表
hi cathy

星期六黑雨,所以無去到廸士尼玩lu.
你係屯門開舖呀,我亞爸住果頭架,所以我多數sat都會去架,得閒嚟探你啦.

hi meeki,
好呀,你得閒就來搵我啦... 係喎,咁你冇去迪士尼,之後點慶祝呀??皓皓會唔會好失望呢?

hi cathy

因為之前都估會落雨,唔敢同皓皓提會去廸士尼,所以佢就無失望,遲少少會同佢去番.

不如你pm你電話比我,如果我去探你,可以call左你先.

原文章由 cathyyyyy 於 08-6-10 22:53 發表

hi meeki,
好呀,你得閒就來搵我啦... 係喎,咁你冇去迪士尼,之後點慶祝呀??皓皓會唔會好失望呢?

希希昨日比同學仔咬了隻手一口,成個 牙印. 好搞笑.我問佢點解咁架.佢又唔識講.我諗可能玩到HIGH左啦.
[Hello!I am Hei Hei!:-D [url=http://lilypie.com小寶寶希希

咁搞笑,邊個同學仔咁肚餓呀

原文章由 akarisobb 於 08-6-11 19:45 發表
希希昨日比同學仔咬了隻手一口,成個 牙印. 好搞笑.我問佢點解咁架.佢又唔識講.我諗可能玩到HIGH左啦.

原文章由 meeki 於 08-6-11 09:41 發表
hi cathy

因為之前都估會落雨,唔敢同皓皓提會去廸士尼,所以佢就無失望,遲少少會同佢去番.

不如你pm你電話比我,如果我去探你,可以call左你先.

hi meeki,
好呀,我pm比你呀.......
你得閒可以打比我架....

原文章由 akarisobb 於 08-6-11 19:45 發表

hi akarisobb,
哈哈,係喎邊個同學仔肚仔餓咁攪笑咬人既...?

hi cathy

等我有時間帶埋皓皓揾你,咁SAT烜烜會唔會係舖頭架?

原文章由 cathyyyyy 於 08-6-12 21:37 發表

hi meeki,
好呀,我pm比你呀.......
你得閒可以打比我架....

原文章由 meeki 於 08-6-13 09:37 發表
hi cathy

等我有時間帶埋皓皓揾你,咁SAT烜烜會唔會係舖頭架?

hi meeki,
皓皓0個日鍾唔鍾意架thomas車車呀,你地一走0左,烜烜就問你地去0左邊度.....但係我覺得好攪笑.就係烜烜請ice-cream皓皓食呀,因為烜烜好like既野,佢係唔會請人食架....咁就証明佢地2個好friend架.....

hi cathy

你間舖頭d衫好靚呀,但因為要睇住皓皓幫襯唔到tim,皓皓果日好百厭(其實佢日日都好百厭架),皓皓好鐘意架thomas車車呀,一去到公公家第一時間就拆左嚟玩lu,我同佢講不如放係公公家,佢都唔肯,哈哈.

皓皓平時唔食雪糕架,佢好怕凍,估唔到果日竟然食烜烜個食糕,佢梗係見到烜烜食,所以又想食啦.

我噚日行街買左兩本書比烜烜同烜烜妹妹,大少少果本係烜烜的,細d果本係烜烜妹妹既,皓皓今日會帶返學校,但唔知佢記唔記得同你講呢?

原文章由 cathyyyyy 於 08-6-15 23:36 發表

hi meeki,
皓皓0個日鍾唔鍾意架thomas車車呀,你地一走0左,烜烜就問你地去0左邊度.....但係我覺得好攪笑.就係烜烜請ice-cream皓皓食呀,因為烜烜好like既野,佢係唔會請人食架....咁就証明佢地2個好friend架.....:joyo ...

原文章由 meeki 於 08-6-16 09:55 發表
hi cathy

你間舖頭d衫好靚呀,但因為要睇住皓皓幫襯唔到tim,皓皓果日好百厭(其實佢日日都好百厭架),皓皓好鐘意架thomas車車呀,一去到公公家第一時間就拆左嚟玩lu,我同佢講不如放係公公家,佢都唔肯,哈哈.

皓皓平時唔 ...

hi meeki,
多謝你份禮物呀..烜烜一番到屋企就拆曬出來睇lu..哈哈....其實皓皓可能係見到daddy同媽咪放假陪佢,佢開心所以先咁活潑呀,烜烜都係架,一番到屋企就同我講話好掛住我,仲話我今日成日都未抱過佢,要我抱佢tim呀....而且仲做埋d野令到你留意佢,同佢玩...真係冇佢咁好氣呀...

hi cathy

皓皓同我講話噚日見唔到你呀,佢話見到烜烜daddy送佢返學.

原文章由 cathyyyyy 於 08-6-17 00:24 發表

hi meeki,
多謝你份禮物呀..烜烜一番到屋企就拆曬出來睇lu..哈哈....其實皓皓可能係見到daddy同媽咪放假陪佢,佢開心所以先咁活潑呀,烜烜都係架,一番到屋企就同我講話好掛住我,仲話我今日成日都未抱過佢,要我抱佢tim ...

原文章由 meeki 於 08-6-17 10:03 發表
hi cathy

皓皓同我講話噚日見唔到你呀,佢話見到烜烜daddy送佢返學.

hi meeki,
係呀,因為星期一我要去灣仔呀,所以冇同烜烜番學呀...不過我呢幾日都會同烜烜番學,哈哈,呢排見到皓皓,佢都會同我講:烜烜媽咪早晨,我切橙橙食呀..請你食呀..
今晚烜烜同我講:皓皓話好掛住我喎...我地仲好friend tim架喎..
哈哈,我覺得佢地都幾攪笑.

hi cathy

皓皓真係同你幾friend喎,仲會同烜烜講掛住你tim.

原文章由 cathyyyyy 於 08-6-18 22:12 發表

hi meeki,
係呀,因為星期一我要去灣仔呀,所以冇同烜烜番學呀...不過我呢幾日都會同烜烜番學,哈哈,呢排見到皓皓,佢都會同我講:烜烜媽咪早晨,我切橙橙食呀..請你食呀..
今晚烜烜同我講:皓皓話好掛住我喎...我地仲好fr ...

原文章由 meeki 於 08-6-19 09:38 發表
hi cathy

皓皓真係同你幾friend喎,仲會同烜烜講掛住你tim.

hi meeki,
哈哈,皓皓唔係掛住我呀,佢係掛住烜烜呀...
係呢,皓皓k1讀間學校比0左學費未呀,因為我見好多間都要比錢啦喎....

hi cathy

學費就未比,但比左千幾蚊雜費lor.

下月中就讀完,皓皓無得日日見烜烜tim,皓皓實好掛住佢.

原文章由 cathyyyyy 於 08-6-19 22:49 發表

hi meeki,
哈哈,皓皓唔係掛住我呀,佢係掛住烜烜呀...
係呢,皓皓k1讀間學校比0左學費未呀,因為我見好多間都要比錢啦喎....

原文章由 meeki 於 08-6-20 09:23 發表
hi cathy

學費就未比,但比左千幾蚊雜費lor.

下月中就讀完,皓皓無得日日見烜烜tim,皓皓實好掛住佢.

hi meeki,
係喎...好似0岩0岩先friend d,咁快就讀完lu.......
我今日比0左條珍寶珠烜烜呀,開心到佢死呀,仲問皓皓0係邊度,做咩唔話佢知皓皓搵佢....

hi cathy

烜烜鐘唔鐘意呢隻珍寶珠既味道呀,皓皓自己簡架.因為唔係隻隻味都好味,皓皓試過買橙味,食左一啖就唔食.

皓皓果日見唔到烜烜都好失望呀......

原文章由 cathyyyyy 於 08-6-22 00:10 發表

hi meeki,
係喎...好似0岩0岩先friend d,咁快就讀完lu.......
我今日比0左條珍寶珠烜烜呀,開心到佢死呀,仲問皓皓0係邊度,做咩唔話佢知皓皓搵佢....
‹ 上一主題|下一主題