用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南幼兒園一問
樓主: TwinkleBell
go

迦南幼兒園一問 [複製鏈接]

原帖由 himuimui 於 10-8-31 14:05 發表
Thanks. I also want my BB in 金巴倫道 n1 for the big playground. Will teachers let n1 to play in playground ?? Each day ?? Someone told me although they have a big playground, they won't let kids to p ...

我囡囡剛升K1, 佢話有時可以出去但吾係成日, 但N1 班有一個室內room 係for 大小肌肉 入面有滑梯籃球架等每星期有2次入去玩....都幾好, 仲有我見校內入面還有其它滑梯设施... 我想學校會分age 俾佢地去吾同地方玩.... 設施真係好好
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2008-03-18/charmain.html

原帖由 hei619 於 10-8-27 20:43 發表

我囝囝都係紅組, ,班主任係miss lee

我女女的班主任是吳老師呀。
佢個班係唔係同時有兩個班主任GA?
一半是吳老師做班主任,一半就由李老師做班主任。

原帖由 angel_soso 於 10-8-31 16:16 發表

我女女的班主任是吳老師呀。
佢個班係唔係同時有兩個班主任GA?
一半是吳老師做班主任,一半就由李老師做班主任。

你講得好啱呀。
今日湊放學同另一個家長傾開, 原來一班真係有2個班主任。

根據我個仔講, 佢都間唔中會出室外PLAYGROUND玩。

SO FAR我都幾滿意呢間NURSERY。

醒目開學勳章

原帖由 pinky08 於 10-9-2 01:19 發表

你講得好啱呀。

SO FAR我都幾滿意呢間NURSERY。 ...

我問過老師有2個班主任和1個助教,

原帖由 pinky08 於 10-9-2 01:19 發表

你講得好啱呀。

SO FAR我都幾滿意呢間NURSERY。 ...

其實"另一個家長" 是我來GA

另外,我都幾滿意呢間,起碼我個囡日日放學都好多野講,又唱歌又跳舞咁,好開心。
不過就是朝朝返學都哭一陣。
‹ 上一主題|下一主題