用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 報學之園PN
樓主: 晞晞爸b
go

報學之園PN [複製鏈接]

好多謝 littlejimjim 及 四隻貓 你地寶貴嘅意見!
我今日下晝已經將申請表寄咗去凱帆分校了..
各位BK爹地及媽咪如果都有興趣報PN班嘅話,記得趁早報喇,deadline好似係二月尾(2012年)

都係果句,由於自己仔仔係11月細b,
我不敢抱太大期望會有機會入(未必有的in 添)
唉...
見步行步,繼續大包圍喇...
各位加油!

我小朋友都係11月b。前年apply(細b)冇得in,去年再apply(大大b),得左!
喺課室見生日月份分怖,好多年頭b,年尾得幾個,都應該係大大b。
所以,細b要留意!

我就係dollmom的case, 前年唔得, 上年得左!

原帖由 dollmom 於 11-9-8 20:48 發表
我小朋友都係11月b。前年apply(細b)冇得in,去年再apply(大大b),得左!
喺課室見生日月份分怖,好多年頭b,年尾得幾個,都應該係大大b。
所以,細b要留意! ...

原帖由 晞晞爸b 於 11-9-8 18:34 發表
好多謝 littlejimjim 及 四隻貓 你地寶貴嘅意見!
我今日下晝已經將申請表寄咗去凱帆分校了..
各位BK爹地及媽咪如果都有興趣報PN班嘅話,記得趁早報喇,deadline好似係二月尾(2012年)

都係果句,由於自己仔仔係11月細b,
我不 ...

Deadline 二月尾, 現在可以報名?

Yes.

報名時唔駛比報名費住,interview當日先交報名費,唔in唔收錢,好均真!

原帖由 WhiteBerry 於 11-9-9 10:34 發表

Deadline 二月尾, 現在可以報名?

"唔in唔收錢"....咁好!

等我都開始準備填報名表先!  Thanks.

原帖由 gtgy 於 11-9-9 11:25 發表
Yes.

報名時唔駛比報名費住,interview當日先交報名費,唔in唔收錢,好均真!
‹ 上一主題|下一主題