用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 德望面試撞期,希望搵到人交換,試下同學校傾傾 ...
樓主: ccfrachel
go

德望面試撞期,希望搵到人交換,試下同學校傾傾 [複製鏈接]

AgapePa 發表於 17-8-18 12:14
面試日,家長要答問卷,搵家人代答?

我都想知份文卷係點
本身諗過搵家人幫忙
但係問卷呢家野都係要自己親身答才夠全神
都係自己請假去

如果GH係目標,儘量安排可以去到。

如果父母去唔到,小朋友okay,唯有搵親戚朋友幫手,我之前都試過  。
打探一下之前問卷會問那一方面問題,大致準備幾條答案,唯有到時自由發揮了。

不過都要預咗父母無法出席的話,小朋友表現好大機會打折扣,命中機會會減低。不過點都好過唔去嘗試。

真係大人小朋友都去唔到,打電話去學校改期,試一試無妨,最多都係冇的改,冇的見。

回覆樓主

樓主是否應問下自己朋友先

回覆樓主

其實係大人唔得定小朋友果日唔得?
只係大人唔得咪搵人帶囉,至於問卷都係果D野啦⋯⋯
如果係小朋友唔得,咪唔開名打電話嘗試問下囉,唔洗話同人調格,學校都唔會比你地私下調之後傾好時間再比學校啦,問左先啦

絕對冇得調時間,醫生紙都幫唔到,你兩間撞期,其實個天都已經安排了你要二擇一。問卷內容一d都唔重要,舊年坐出面成個鐘任你上網Whatspp 喺到填,其實不過係打發吓你d時間,答得好唔會加分,個女表現最緊要,你打電話改時間,肯定第一關已fail
‹ 上一主題|下一主題