用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖瑪加利大幼稚園 讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!(PART 2) ...
樓主: Pochacco2001
go

讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!(PART 2) [複製鏈接]

Re: 讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!(PART 2)

Hi All,

我盤花就來死la, 點算啊, 有咩方法可以救得返啊, d葉全部都chau晒阿... 慘la, next week仲要交返學校添, 點算呀........     

Re: 讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!(PART 2)

felix喵喵,
多謝! 你果句真係精華!   

ckckcktina,
點解你盆花變成咁呀?
------Pochacco2001(Ming)------

Pochacco2001,
我都唔知點解啊...  
早2日都好地地, 前晚突然間縮晒水, d花又dup左, 花蕾又chau左, 好慘啊, 仲有一個星期就要交返學校, 到時都唔知點算呀....

oh, 敝.. 唔記得幾時take 番盆花返學校?

[Click for 2002 Octbb Club]文瑄(Oct02)daddy[url=http://RossiKwan.blogspot.com]千斤田[/ur]

各位家長,

恭喜發財!身體健康!
笑口常開!萬事如意!

ckckcktina,
唔緊要啦!可能到時無野呢!開好多花呢!
------Pochacco2001(Ming)------

希望會好返la.
你無去旅行咩? 阿女係唔係豆左好多利是啊?

上年個盆花, 我無交番學校, 但你地好多都話會交番俾學校, 係咪一定要, 種開有感情, 唔捨得俾番, 驚俾番之後, 盆花無人理呀, 點好呀?

我個盆, 原先有一朶花, 個朶謝左, 現在有多兩個花lum

ckckcktina,
我們沒有去旅行呀!囡囡今年真係逗o左好多利是呀!我估比上年好!你囡囡呢?

heima,
我上年都無交到盆花呀!我都唔知係唔係一定要交?如果唔係,我都無諗住帶返學校!

早晨....喵喵.....

今日是初七呀!!
祝各位大人細路日生快樂.....

Pochacco2001,
都ok啦, 未數啊, 年年都係咁上下la. 因為通常過左15先拆架麻...  
我諗盤花要交返俾學校架, 我上年無交係因為盤花死左, 今年我會剩佢未死之前交返... 星期一就叫阿女帶返學校先...    

醒目開學勳章 王國長老

Tina, Pochacco, heima,

我今日睇返份報告.. 好似冇講要帶返盆花返去喎. 不過我諗.. 種到咁大盆, 叫個小朋友拎返去.. 我怕..好似上次咁..折斷左..咪弊     

2月10日交報告.. 我今晚要整理下.. 因要貼圖片呢..
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

ckckcktina,
我等星期一問o下老師先算!

妳地有冇參加 [url=http://hk.calendar.yahoo.com/?v=60&ST=20060211T093000&TITLE=「祥祥狗狗喜迎春」親子團拜活動&DUR=0100&VIEW=d&in_loc=%b8t%b0%a8%a5[%a7Q%a4j% a5%ae%b8X%b6%e9&TYPE=10]2 月11日「祥祥狗狗喜迎春」親子團拜活動.[/url]

到時見
[Click for 2002 Octbb Club]文瑄(Oct02)daddy[url=http://RossiKwan.blogspot.com]千斤田[/ur]

我未攞到假, 不過唔理得咁多, 屋企個先係大老細

1,2 月份生日會主題係小小世界, 邊到有不同國家的服飾賣?

felix喵喵

你係喵喵, 點解大頭相係隻狗架?    

Pochacco, JoJo

thanks

我諗都係唔帶好d,好容易俾仔仔整斷

JoJo 寫道:
Tina, Pochacco, heima,

我今日睇返份報告.. 好似冇講要帶返盆花返去喎. 不過我諗.. 種到咁大盆, 叫個小朋友拎返去.. 我怕..好似上次咁..折斷左..咪弊     

2月10日交報告.. 我今晚要整理下.. 因要貼圖片呢..

heima

應下節傘, 話晒都係狗年啊.....喵喵....
heima 寫道:
felix喵喵

你係喵喵, 點解大頭相係隻狗架?    

原來淨係帶 法蘭西菊 個 report 就 ok ,初頭仲以為要帶埋盆花添...   
‹ 上一主題|下一主題