用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 英華小學家長Part 2
樓主: JP
go

英華小學家長Part 2 [複製鏈接]

Yeah..........又一喜信

原文章由 JP 於 07-11-17 23:08 硐表

聽講英華fans坐滿4個看台,男拔就3個看台。但英華fans聲勢明顯浩大D/團結D!

小學足球隊今日都順利以小組首名出線九西16強! ...

我鍾意聽好消息,多謝報料

JAMmama

剛剛見到妹妹張相,面珠仔紅紅,好可愛呀:loveliness:

[ 本文章最後由 csk 於 07-11-18 12:21 編輯 ]

JP,

Thx!      

聽講英華fans坐滿4個看台,男拔就3個看台。但英華fans聲勢明顯浩大D/團結D!

JP
YES! 英華哥哥仲著齊校服好團結一齊叫口號, 聽聲就已經嬴哂
而且再加英華書院同我地英華小學正副校長都一齊黎到打氣, d哥哥打得好落力呀....yeah

yeah~~yeah~~小學足球隊加油呀

Easy 媽咪:
yeah !聽到都好輕奮!希望下次精英賽,可以去睇啦!

希望好快可以聽到小學足球隊報捷的消息!:loveliness:

原文章由 Easy媽咪 於 07-11-19 09:58 硐表
JP
YES! 英華哥哥仲著齊校服好團結一齊叫口號, 聽聲就已經嬴哂
而且再加英華書院同我地英華小學正副校長都一齊黎到打氣, d哥哥打得好落力呀....yeah

yeah~~yeah~~小學足球隊加油呀 ...

JP,

James換了學童八達通嗎?
亞仔星期六換咗,張相片做得好差(顏色好淡)。

JAMmama

妳終於出山啦!

原文章由 JAMmama 於 07-11-17 14:23 硐表

很久沒有入來, 有幸多得你們貼題, 唔係我真係傻吓傻吓, 有得參考吓, 個心都定d!

睇完你們的題目, 有感d仔真係幸福, 為了他們, 做大人的/做家長真係花好多心機和時間, 我真係要向你們好好的致敬 :victory ...

係呀,9 號小董同15 號肥宏好勁呀﹗有個好 12 號,射罸球超準呀﹗真係体得好開呀﹗

原文章由 Easy媽咪 於 07-11-16 23:18 硐表
登~~登~~登~~~

中學校際藍球比賽(九龍區)決賽
英華大勝拔萃
由頭贏到尾, 55比33, 嘩, 真係好勁呀, 大家最貼分數都9分相差, 英華無論合作性, 同球員入球都優勝於拔萃好多,  ...

各位:
有無興趣比小王子學打乒乓球?
恒生乒乓球學院現在招收5-9歲初學的學員,有興趣可以click入去睇下,我巳幫個女報了名了!
新一代乒乓球訓練班:強項一:夠平110(10堂)強項二:有系統,而且以後升班都要由教練推薦,所以越細個參加越好!
http://www.hktta.org.hk/hstta/chi/new_index.htm

[ 本文章最後由 mayc 於 07-11-19 15:16 編輯 ]

原文章由 csk 於 07-11-18 12:20 硐表
JAMmama

剛剛見到妹妹張相,面珠仔紅紅,好可愛呀:loveliness:

謝謝, 這張相係剛出院時拍的....不過, 現在塊面珠仔就好告急....希望遲d會好d

到現在我地有d都無見到張相, 唔知關唔關個setting問題呢?

原文章由 mayc 於 07-11-19 15:08 硐表
各位:
有無興趣比d小王子學打乒乓球,恒生乒乓球學院現在招收5-9歲初學的學員,有興趣可以click入去睇下,我幫個女報了名了!
新一代乒乓球訓練班:http://www.hktta.org.hk/hstta/chi/new_index.htm ...

好似好吸引喎, 但係我睇唔到時間 (唔知係唔係大眼, 睇過龍....), 只係見到是星期六/日, 怕時間撞了, 又或在對面海, 趕時間趕唔切過去........

原文章由 小豬媽 於 07-11-19 13:27 硐表
JAMmama

妳終於出山啦!

係丫, 我出山啦.....一出來, 就勁出posts, 騙住爵府....
我聽你講, 換b女大頭相出來比你睇, 你睇唔睇到丫??

簡直係萬綠叢中一點紅!:loveliness: 第時實追死d哥哥仔!

原文章由 JAMmama 於 07-11-19 15:12 硐表

謝謝, 這張相係剛出院時拍的....不過, 現在塊面珠仔就好告急....希望遲d會好d

到現在我地有d都無見到張相, 唔知關唔關個setting問題呢?

原文章由 mayc 於 07-11-19 15:23 硐表
簡直係萬綠叢中一點紅!:loveliness: 第時實追死d哥哥仔!

我怕係我個女主動到去追住d哥哥仔咋

Mayc,
Thank you for the activity information.

[ 本文章最後由 Anthea 於 07-11-19 23:09 編輯 ]
Everybody is specially made by God with purpose.  ;-) Never FROWN, even when U R SAD. 'Cos U never know who is falling In Love with your SMILE. :)

原文章由 mayc 於 07-11-19 15:08 硐表
各位:
有無興趣比小王子學打乒乓球?
恒生乒乓球學院現在招收5-9歲初學的學員,
新一代乒乓球訓練班:強項一:夠平110(10堂)強項二:有系統,而且以後升班都要由 ...

mayc

阿囝高班時也參加過,可惜他太無天份,堂堂執波多過打波 你們全家都是運動強人,記住教教阿妹開波,平日玩熟D去上堂,就容易突圍而出,被教練揀中:D 那時帶阿囝去上課,見有些小朋友打得好好,原來平日已常常打乒乓球,不是一張白紙咁去上課的。這真是一個平、靚、正的課程,如果一路有機會參加,應該學到很多東西的。

原文章由 JAMmama 於 07-11-19 15:48 硐表

我怕係我個女主動到去追住d哥哥仔咋

她從小已接觸咁多哥哥仔,一定好識得揀

No la!

MSN to me?

原文章由 JAMmama 於 07-11-19 15:20 硐表

係丫, 我出山啦.....一出來, 就勁出posts, 騙住爵府....
我聽你講, 換b女大頭相出來比你睇, 你睇唔睇到丫??
‹ 上一主題|下一主題