用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站-part 49
樓主: 雪文
go

油塘小學家長站-part 49 [複製鏈接]

hoganma

咁多航空公司經泰國, 1日咁多航班, 無理由無位架....試下 gulf air...bk左位先啦...later d 人會 release 位出來架~

你搵邊間旅行社呀?? 熟唔熟架??

原文章由 hoganmama 於 08-2-25 11:28 AM 發表
唉, 3月尾唔知去唔去到thailand, 機票可能無位:cry:

TG有位去就無位返, 有位返就無位去, 好q煩ar

而家問緊坐OX lor, 希望有la
原文章由 come爸嘩 於 08-2-25 11:33 發表
KY: 你要小心D先好, 而家D人好離譜

hoganma: 你問多幾間囉!!!

原文章由 come爸嘩 於 08-2-25 11:33 發表
KY: 你要小心D先好, 而家D人好離譜

hoganma: 你問多幾間囉!!!

係啦!如果當時有scissors係手,真想剪佢隻‘手指’呀?等佢掃得咁開心。不過好采,我見情況不妙,立刻向後揗左DD,冇俾佢掂到。但就見佢隻手仲想掃野咁:;pppp: :;pppp:

gulf air d 時間唔好ar

TG 25 中午機去, 28中午機返有位, but我唔想, 因要請4日

27 中午機去, 30夜機返有位, 但星期一亞仔要返學, 會好辛苦, 睇下點先, 如果ox無位, 27去30返都會要lor
原文章由 多利是 於 08-2-25 11:36 發表
hoganma

咁多航空公司經泰國, 1日咁多航班, 無理由無位架....試下 gulf air...bk左位先啦...later d 人會 release 位出來架~

你搵邊間旅行社呀?? 熟唔熟架??

...

D人真係賤
原文章由 lky2008 於 08-2-25 11:38 發表

係啦!如果當時有scissors係手,真想剪佢隻‘手指’呀?等佢掃得咁開心。不過好采,我見情況不妙,立刻向後揗左DD,冇俾佢掂到。但就見佢隻手仲想掃野咁:;pppp: :;pppp: ...

原文章由 hoganmama 於 08-2-25 11:36 發表
TG有位去就無位返, 有位返就無位去, 好q煩ar

而家問緊坐OX lor, 希望有la

hoganma,

旺季D機位係緊D喇!希望你book到啦!

咁或者先 confirm 左 schedule, 後 waiting lor...

因為 later 可能有 chance 有位既, d人早 hold 住 d 位, later 有機會 release 返個位出來的

原文章由 hoganmama 於 08-2-25 11:40 AM 發表
gulf air d 時間唔好ar

TG 25 中午機去, 28中午機返有位, but我唔想, 因要請4日

27 中午機去, 30夜機返有位, 但星期一亞仔要返學, 會好辛苦, 睇下點先, 如果ox無位, 27去30返都會要lor
...

TG 29/30返無得留waiting ar, 如果blocked seat就有, but貴d lor

唉, 最怕去唔成, 唔知點同亞仔交待

原文章由 多利是 於 08-2-25 11:43 發表
咁或者先 confirm 左 schedule, 後 waiting lor...

因為 later 可能有 chance 有位既, d人早 hold 住 d 位, later 有機會 release 返個位出來的

原文章由 hoganmama 於 08-2-25 11:46 發表
TG 29/30返無得留waiting ar, 如果blocked seat就有, but貴d lor

唔好諗得咁灰,應該book到的。

佢試吓掂我, 我實同佢c 過. 試過有條c 6 博懵, 我即刻用我對豆令heel踩住佢隻腳唔放.:;pppp: :;pppp:

我記得f.1果時, 試過俾條c 6 係我面前露械, 嚇到唔識有反應

sat 先教亞女if 有人博佢懵, 即刻攻擊佢條jj, 等佢痛吓.
原文章由 lky2008 於 08-2-25 11:26 發表
今朝搭MTR,差D俾人博懵呀!個個男人係油塘上車,企係我前面,架車開時,佢係咁撞來撞去,隻左手仲係咁向後(即我個身前)係咁掃,好C黑人憎呀!我覺得佢唔係唔小心,係特登的,因架車行緊,個身會企唔穩唔出奇,奇在點解隻手要向後面係咁掃囉!:he ...

原文章由 ccbeauty 於 08-2-25 11:59 發表
佢試吓掂我, 我實同佢c 過. 試過有條c 6 博懵, 我即刻用我對豆令heel踩住佢隻腳唔放.:;pppp: :;pppp:

我記得f.1果時, 試過俾條c 6 係我面前露械, 嚇到唔識有反應

sat 先教亞女if 有人博佢懵, ...

美人:

你係得喎!

原文章由 hoganmama 於 08-2-25 11:46 發表

你咁快就同仔仔講左啦!!! 問多幾間先啦, 應該會有的, 唔駛亞仔失望!

等佢咁過隱吖la, if 我唔係趕時間, 你估我會放佢走:;pppp: :;pppp:
原文章由 lky2008 於 08-2-25 12:01 發表

美人:

你係得喎!

cc/ky: 請問你地幾時再整朱古力cake呀????

原文章由 come爸嘩 於 08-2-25 12:11 發表
cc/ky: 請問你地幾時再整朱古力cake呀????

我琴晚先整完chocolate muffin呀!

問左cx有位, but total 貴千9, 好似好唔抵咁

醒目開學勳章

just to say Hi
(今日好忙呀 , 下午又要出街喇)

原文章由 lky2008 於 08-2-25 12:14 發表

我琴晚先整完chocolate muffin呀!

下次留d比我試吓!!!

原文章由 hoganmama 於 08-2-25 12:25 發表
問左cx有位, but total 貴千9, 好似好唔抵咁

嘩, 一貴貴成差唔多2仟?!??!?! 不過你好快d confirm, 一陣連cx都無位就

原文章由 come爸嘩 於 08-2-25 12:30 發表

下次留d比我試吓!!!

如果你唔怕唔好味,大食會個日我整DD俾你試啦!
‹ 上一主題|下一主題