用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 37>> 之大考,暑假,您準備好未呀 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 37>> 之大考,暑假,您準備好未呀 ! [複製鏈接]

原帖由 bettylam 於 10-6-28 22:29 發表
DEAR ALL:

好彩,呀仔考試中途已經開始作病,剛岩今日殺科今日流鼻水兼鼻塞,食左藥,而家zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Dear Betty

尋日落大雨喎,去摸蜆 ? >>>2b:尋日下午開始矛落雨

細b一定派 ...

Dear Betty

咁叫阿仔好好休息啦

細 B 今日派幾份卷都不過不失啦

原帖由 bettylam 於 10-6-28 22:39 發表
偉哥超攪笑

話說廚房星盤換左換埋上蓋假雲石...

上星期偉哥話,吾好放針板係雲石上拍蒜頭,塊雲石會無咁耐用,於是我唯有放針板mou係地下拍啦!

跟住仲攪笑,連煲湯煲都話吾好放,因為係爐頭樹燒到污穢不堪,會整花同磨 ...

Dear Betty

聽到咁多制肘,我都係咁話,唔換好過換 一係以後唔好煮飯啦 唔好大力斬野就聽過,連拍蒜頭都唔得 ?

醒目開學勳章

DEAr ALL:

早人呀!

2b,吾記得左問你,鐵筲箕係咪即是我地用黎裝洗左果的菜的不誘鋼箕呀!

終於搵到真兇,早前入吾到bk高中,
原來係我用左呀女用完自由廣場無登出,我用左佢個login黎睇野,再入高中,因為高中佢無登記,所以要我攪同登記左好多野多都入吾到

betty

原帖由 bettylam 於 10-6-29 07:22 發表
DEAr ALL:

早人呀!

2b,吾記得左問你,鐵筲箕係咪即是我地用黎裝洗左果的菜的不誘鋼箕呀!

原來係我用左呀女用完自由廣場無登出,我用左佢個login黎睇野,再入高中,因為高中佢無登記, ...

早晨 終於好天啦

Dear Betty

我屋企無用塑料筲箕架,用黎洗米果隻係鋼絲個種,當然都有用黎盛下蔬菜咁啦,雖然貴少少(當年買 $1xx,不過我已經用左 20 年都仲好新淨喎,係 Made in Japan 既),近年再買就有泡菜國做既,平好多呀,幾十蚊有 3 隻都係鋼既,不過我感覺質地無咁好囉

Dear Betty

我勸您少 D 接近我啦,連您咁精靈都變左少少大番薯,連 login name 唔同左都發現唔到

早晨!
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

尋晚我家二少為左捧風車國場,臨開波就 la la lam 去衣櫃拎番件上屆橙色兵團球衣出黎著,真係俾佢笑 C,不過下場就要血拼 5 屆盟主,前路不好走呢

太后,

我就係覺得奇怪, 你咁後生, 出世都未見過菲林相機, 成家人又唔鍾意影相, 點解會問埋依D問題. 真費解 - 費事解.

原帖由 2bzmummy 於 10-6-28 08:48 發表

我唔熱衷影相,同埋好多年無用菲林相機嘛
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

長老,

打印機市面只有兩個牌子比較流行, HP, CANON, 我買緊後者, 所然啦, 平機就未必有依種功能.

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-6-28 10:05 發表

我都聽聞 (某位姊妹有提及), 不過係俾相舖做, 俾我牌子&型號來研究下, 幾舊水抵玩

BB,

今朝晒到甩皮呀......

原帖由 bettylam 於 10-6-28 12:57 發表
DEAR布媽&all:

午安~嘩~勁大雨,樓下大家家排晒長龍,咪攪我,行多幾步去聖康娜買左個馬蹄肉餅荷葉飯,都ok啊!

我呀仔呀女做親家務都係裙拉褲nut,我同偉哥都做左好多年哦人,不過我同佢倆講,哦還哦,哦完都係要做,吾好諗 ...

醒目開學勳章

DEAR 2B:

我勸您少 D 接近我啦,連您咁精靈都變左少少大番薯,連 login name 唔同左都發現唔到 >>查實我知個login名係自由果邊係呀女,不過諗住已經分左2部份,所以咪係高中樹用自己名黎登入,知原來要係自由果邊登出左,然後先可以打上自己名,真攪笑

betty

BB,

聽日記得第一時間報告囡囡高考成績呀,
依到各各都支持佢0架!

原帖由 bettylam 於 10-6-29 07:22 發表
DEAr ALL:

早人呀!

原來係我用左呀女用完自由廣場無登出,我用左佢個login黎睇野,再入高中,因為高中佢無登記, ...

2b,

你0拿我定啦, 荷蘭豆一定可以掟死森巴佬0既,
不過決賽就會輸俾納粹黨0羅!

原帖由 2bzmummy 於 10-6-29 08:49 發表
尋晚我家二少為左捧風車國場,臨開波就 la la lam 去衣櫃拎番件上屆橙色兵團球衣出黎著,真係俾佢笑 C,不過下場就要血拼 5 屆盟主,前路不好走呢 mouth:" /> mouth:" /> mouth:" /> ...

原帖由 正46 於 10-6-29 08:52 發表
太后,

我就係覺得奇怪, 你咁後生, 出世都未見過菲林相機, 成家人又唔鍾意影相, 點解會問埋依D問題. 真費解 - 費事解.

...

要唔要咁講呀,我唔熱衷影相,唔等於未見過菲林喎,問多 D 識多 D 又有幾奇怪呀,我好好學架

原帖由 正46 於 10-6-29 08:57 發表
長老,

打印機市面只有兩個牌子比較流行, HP, CANON, 我買緊後者, 所然啦, 平機就未必有依種功能.

Really ? 我早兩年由 HP 轉會兄弟喎

原帖由 正46 於 10-6-29 09:02 發表
BB,

聽日記得第一時間報告囡囡高考成績呀,
依到各各都支持佢0架!

係喎,係咪聽朝一早就有消息架 ?

原帖由 正46 於 10-6-29 09:05 發表
2b,

你0拿我定啦, 荷蘭豆一定可以掟死森巴佬0既,
不過決賽就會輸俾納粹黨0羅!

話薯話,我唔 buy 納粹兵團喎

為左一餐飯,我今晚撐硬亞洲唯一希望架啦

大家早晨好

原帖由 2bzmummy 於 10-6-29 09:10 發表

係喎,係咪聽朝一早就有消息架 ?

祝betty 囡囡從心所願, 有好消息
‹ 上一主題|下一主題