用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Re: 油塘小學家長站 - part 26
樓主: 雪文
go

Re: 油塘小學家長站 - part 26 [複製鏈接]

Re: 油塘小學家長站 - part 26

公屋就知道小小,
居屋就唔太清楚

[quote]
smalle 寫道:
morning ah!!
你地有冇人知如果以前申請過首置貸款, 兩年前巳賣

雪文

咁你一對小朋友有福啦     
學校好唔好校長十分緊要架   

[quote]
雪文 寫道:
係呀.  新調來基法一年.  不過佢係前基法老師, 又去其它學校做

smalle

我個女話我係『老虎皇』   

smalle 寫道:
me too
[quote]
iloveyoub4 寫道:
有時直情life口都聽到tim啦

[quote]
雪文 寫道:
我老公話我教得太勞氣, 亞仔又喊. .
[/quote][/quote]

醒目開學勳章

又病呀 :cry:   希望佢早日好返啦.  周末唔好周圍去啦.
smalle 寫道:
我女今日sick leave 呀, 好咳,有d fever.

醒目開學勳章

咁又係.  基x都係名校長, 吸引好多家長鍾意, 我都係一個.
但佢同我哋學校前校長係大學同學, 可能佢都會快退啦.

不過基x都係一間好好的學校

smalle

買盒 ’康x斯’飲啦,
幾好架$30一盒�10粒,
一日只可用一粒,
我同亞女之前又係咳,流x水,
飲左一杯第2日已經好好多,
之後無事連e生都唔洗睇,

ps:係岩岩起先有用,如耐左先用就無咁好啦

smalle 寫道:
我女今日sick leave 呀, 好咳,有d fever.

醒目開學勳章

’康x斯’好酸呀, 係唔係 ?

生左一"撻"唇瘡, 好唔開心呀! :cry:  :cry:  :cry:

雪文

一d都唔酸架,橙味既,
一粒開一杯水飲,
有事先用,一日飲一粒好啦,
d味好似 ’以羅果子x’咁上下囉
另外平日做多d運動會好有幫助,
我同亞女近呢一年都無咩幫親過e生lu,
就算中左招都會自己好快好番架,
我地每個星期返空手道1次,
每次做運動2.5個鍾   

雪文 寫道:
’康x斯’好酸呀, 係唔係 ?

come爸嘩

飲d涼荼唔知有無幫助呢

come爸嘩 寫道:
生左一"撻"唇瘡, 好唔開心呀! :cry:  :cry:  :cry:

佢一起左水泡出黎就食乜飲乜都無用架啦!! :cry:  :cry: [quote]
come爸嘩

飲d涼荼唔知有無幫助呢

醒目開學勳章

我買咗 Redonxon, 係唔係康x斯呀 ?  我感到好酸 .

做運動係好加, 我仔游水後都好少病. 除咗仲係咳, 鼻敏感外, 但感冒發燒真係無囉.

come,你平時都吃多D維他命C, B2, B12, 咁你就唔會成日生飛滋啦.[quote]
雪文

一d都唔酸架,橙味既,
一粒開一杯水飲,
有事先用,一日飲一粒好啦,
d味好似 ’以羅果子x’咁上下囉
另外平日做多d運動會好有幫助,
我同亞女近呢一年都無咩幫親過e生lu,
就算中左招都會自己好快好番架,
我地每個星期返空手道1次,
每次做運動2.5個鍾   

醒目開學勳章

都有用加, 快D好.

屋企有無牛黄解毒片 ?  有事吃二粒幾好加.

come爸嘩

飲d涼荼唔知有無幫助呢

[quote]
come爸嘩 寫道:
[/quote]

come爸嘩

係o米生到黃色大大舊咁樣
咁樣真係好痛wor

come爸嘩 寫道:
佢一起左水泡出黎就食乜飲乜都無用架啦!! :cry:  :cry: [

minnie: 收倒, 我係前幾晚一晚比較夜瞓之麻, 就立即.. :cry:

love: 係呀, 又痛又肉酸!!!       

屋企唔知有無! :  : [quote]
雪文 寫道:
都有用加, 快D好.

屋企有無牛黄解毒片 ?  有事吃二粒幾好加.

雪文

咩都假,健康最緊要
做運動果時就幸苦d,
如有恆心長久落去,
就知有幾好啦     

Redonxon我唔知咩來呀,
康x斯都係同事話比我知可以咁樣用ja,
用過又ok wor

[quote]
雪文 寫道:
我買

醒目開學勳章

comecome,快去睇 :

Thailand click here

醒目開學勳章

各位, 請你哋以後係bk叫我[size=x-large]雪雪 or 文文

唔好係呢到講我英文名出來,唔該   

醒目開學勳章

Love,我好肥加.我有恆心做運動就好啦, 我連吃少D都難 :cry:  :cry: [quote]
雪文

咩都假,健康最緊要
做運動果時就幸苦d,
如有恆心長久落去,
就知有幾好啦     

‹ 上一主題|下一主題