用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! [複製鏈接]

格格,

命仔要緊誘下先啦...

原帖由 alicetong 於 10-11-2 12:27 發表
多謝大家關心

超忙呀mouth:" />
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

早晨呀! 各位靚女仲聽唔聽到呀...........
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

醒目開學勳章

DEAR ALL:

早人呀!

46哥:聽到啦!)))))))))))))))))))))))))))))))

布媽:有無識人20歲,我見今日仲可以click入去ai填野~~~

betty

原帖由 正46 於 10-11-3 08:31 發表
早晨呀! 各位靚女仲聽唔聽到呀...........

我係靚女, 當然聽到啦

大家早晨好

原帖由 bettylam 於 10-11-3 09:03 發表
DEAR ALL:

早人呀!

46哥:聽到啦!)))))))))))))))))))))))))))))))

布媽:有無識人20歲,我見今日仲可以click入去ai填野~~~

betty

betty ~ 我曾經20歲..............即係我無緣參加

我都應該係靚女

早晨

醒目開學勳章

幣~~~

睇漏左46哥叫靚女,咁風蘇.

曾經靚過下的BETTY上

早晨!

回應有乜用, 越叫越走.....

原帖由 正46 於 10-11-4 08:37 發表
早晨!

46 兄,早晨

點解咁講野呀,我一直都係度架,不過係自己問題先少回應咋

醒目開學勳章

各位媽人早

46兄:我秒秒都係樹呀!隨時候駕

早晨!

早晨好

想傾咩jack

不如約出來同我地傾下計, 順便指點一下我地呢班有高中生的子女mami一點迷津好無

大家早晨好~~

46,
唔係呀, 我係度喎

早晨!

morning good

誘下先 定透下先呀

原帖由 正46 於 10-11-2 15:44 發表
格格,

命仔要緊誘下先啦...

醒目開學勳章

dear all:

呀仔每一次食飯時都一輪咀,係咁講佢果日係學校的趣事...

偉哥吾like食飯時講咁多野,已經up左好多次,食不言,寢不話,但呀仔完全地吾理佢.

呀仔:今日有個講師黎學校,講番佢後生果時的威水史,佢話佢後生果時,行親出去,後面都有幾條<靚>跟住.

偉哥同我:即時對望同碌大對眼,然後的視線落係呀仔樹,呀仔個樣係露出好欣賞同覺得佢好勁.

跟住我好不肖地,蛋左一句,呀仔,你呀媽我都有幾條<靚>跟係我後面好多年lu~~~~有乜咁值得認叻....

我講完忍吾住笑....

跟住見個傻仔好純化地望住我...

見到呀女苗下我,媽咪,咪玩啦!知道跟係你後面果幾個啦!
一個咪我,一個咪細佬,最尾果個咪我地個老豆你相公囉~~~

你成世人咪就係得呢三個.............咁傻的傻人囉

我:仲吾夠呀!有乜殺到埋身,都有你地三個擋晒.

原帖由 bettylam 於 10-11-4 13:07 發表
dear all:

呀仔每一次食飯時都一輪咀,係咁講佢果日係學校的趣事...

偉哥吾like食飯時講咁多野,已經up左好多次,食不言,寢不話,但呀仔完全地吾理佢.

呀仔:今日有個講師黎學校,講番佢後生果時的威水史,佢話佢後生果 ...

Dear Betty

點睇阿仔都唔似已經係 S4 學生囉

醒目開學勳章

DEAR2b:

Dear Betty
點睇阿仔都唔似已經係 S4 學生囉 >>咪就係~不過都無辦法,資質問題,有時睇到佢的行為同思想,覺得佢似p4多.

有好多野我地教又教過,話又話過,講解又講解過,睇佢自己做化~~~

吾只呢樣,佢的性格都好有問題.

好似今朝咁,佢返學時間都好趕,咁上星期睇左醫生,話佢隻手濕疹,要塗藥膏,因為偉哥用緊廁所,咁呀仔係廚房洗完手,敲門叫偉哥開門比佢用抺手布抺手,偉哥叫佢等一下...

我咪叫佢吾好塗啦!放學返黎先啦!

點知佢應我,咁我去洗番濕隻手.

咁咪比我醒一輪~~~

佢好細個時候,我已經見佢好多時都係,無就呈願整<禍>佢

betty

長老,

點解無端端咁益我呀?
我見到咁多靚女會嚇親0架....

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-11-4 09:17 發表

早晨好

想傾咩jack

不如約出來同我地傾下計, 順便指點一下我地呢班有高中生的子女mami一點迷津好無

長老,

你地個個媽咪都做得幾好呀, 個個小朋友聽教聽話...

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-11-4 09:17 發表

早晨好

想傾咩jack

‹ 上一主題|下一主題