用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 徵保母車 褓姆車專欄
樓主: hohomami
go

褓姆車專欄 [複製鏈接]

Pls check PM.

原文章由 sweet_candy 於 07-8-24 00:51 硐表
冷氣媬姆車
專營九龍各區至九龍塘,九龍城,何文田及土瓜灣等地區之中學,小學及幼稚(兒)園,如有任何查詢,請send PM,謝謝!

Tsuen Wan to Jordan.

ICQM to Hong Kong Island

由黃大仙"蒲崗村道學校村" to Mid levels, Hong Kong??  We have 4 kids together on this line.  Any van running this line please??

原文章由 Kwan 於 07-9-5 10:37 硐表
請問有冇藍田去尖沙咀st. mary的保姆車呀

我個女今年先讀天神, 你女女係咪起天神升上聖瑪利呢? 定係原校小學升? 講開校車, 激死我, 今日放學個女坐嗰架車竟然唔係朝早坐嗰部, 但係呢從來無人向我交待過咩情形會轉車, , 交個女比你, 你轉黎轉去而我唔知囉, 有無攪錯, 簡直離哂大譜, 係咪我打比原本個司機, 個司機話你個女依家唔起我部車, 去咗亞甲部車咁呀, 唔係呀嘩,
我覺得好亂咁, 有校車咪好囉, 40年都無校車, 都唔明?! 好激氣!!!!! 我有機會真係起家校會到反映

Can you pm me his contact no?

Where's your pick up time/point?

原文章由 amandalyy2002 於 06-1-20 09:53 硐表
請問James Wong校車是否準時及負責任?  我在9月選擇了一間不負責任的保母車(姓鄺), 現在我每天要自已帶小孩上學.
LUI LUI

將軍澳 to 天光道.  Thanks !

請問有無褓姆車由將軍澳去灣仔(行東隊)?

褓姆車

chunfung 寫道:
各位家長, 請問有無褓姆車介紹 由 土瓜灣欣榮花園 或 九龍城道新山道附近(附近上車亦可) 至 采頤花園嘉諾撒小學,請電郵或PM我, 謝謝!

e-mail: [email protected]

hi! 我覺得兒子的保母車不太盡責, 前幾天兒子因爆滿, 因此要我兒子坐在司機位旁的木箱旁,我跟學校反映, 他們雖然已改善了,但另外又有問題, 現在的保母車沒有保母跟車, 又不準時,前後相差有30分鐘多呀!請問我要如何好呢?可否給點意見?thanks!

請間由荃灣到紅磡?

提供學童保母車、廠車服務、旅遊服務及合約式出租服務等。 ... 若有任何垂詢,歡迎隨時賜電 : 9090-6637 與蘇先生聯絡. 昌興汽車運輸公司 版權所有 www.cheunghingtransp.com.

提供大埔區中、小學和幼兒園褓母車接送及機場接載服務。 ... 才記保母車公司 - 提供香港新界大埔區中、小學和幼兒園褓母車接送及機場接載服務。 電話: 26583316 www.freewebtown.com/choikei/

急需幫忙

Nanny Bus

Hi, 我都係住馬鞍山,你有車翻學未呀?我個女起九龍城聖家翻學,睇下可唔可以一齊自組車隊,請email我可詳談, [email protected] or call me at 93606681.  
原文章由 mcheung 於 07-7-30 18:55 硐表
有沒有褓姆車由馬鞍山富安 - 聖文德天主教小學(鑽石山鳳禮道)介紹??

急急急!!!Nanny Bus

Hi, 我都係住馬鞍山,你有車翻學未呀?我個女起九龍城聖家翻學,睇下可唔可以一齊自組車隊,email我可詳談, [email protected] or call me at 93606681. Thanks a lot!
原文章由 natalie:) 於 06-8-21 12:24 硐表
Hi!  I'm looking for the bus from Fotan to Maryknoll.  Anyone can help??
Urgent!!

natalie:)

Hi, 我都係住馬鞍山,你有車翻學未呀?有冇好介詔呀? 請幫幫忙! 好頭痛呀!我個女起九龍城聖家翻學,睇下可唔可以一齊自組車隊,email我可詳談, [email protected] or call me at 93606681.
Thanks a lot!

原文章由 皇后MAMA 於 06-7-17 00:02 硐表
馬鞍山  尖沙咀       

Hi, 我都係住馬鞍山,你有車翻學未呀?  有冇介詔呀?  請幫幫忙!!我個女起九龍城聖家翻學,睇下可唔可以一齊自組車隊,email我可詳談, [email protected] or call me at 93606681.

原文章由 朱古力 於 06-1-19 10:44 硐表
有無馬鞍山至九龍塘 - 褓姆車介紹!

Hi, 我都係住馬鞍山,你有車翻學未呀?  有冇介詔呀?  請幫幫忙!!我個女起九龍城聖家翻學,睇下可唔可以一齊自組車隊,email我可詳談, [email protected] or call me at 93606681.

原文章由 朱古力 於 06-1-19 10:44 硐表
有無馬鞍山至九龍塘 - 褓姆車介紹!

我以前也試過俾個女坐佢架車,同你一樣况,價錢又貴又無責任,佢地兩公婆都係衰到無普,公告天下,請各位不要上當.....:tongue: :tongue:
原文章由 bbqueen 於 07-9-6 21:35 硐表
Can you pm me his contact no?

Where's your pick up time/point?

Hi, 我都係住沙田區,你有車翻學未呀?我個女起九龍城聖家翻學,睇下可唔可以一齊自組車隊,email我可詳談, [email protected] or call me at 93606681.

原文章由 ykb 於 07-8-29 00:34 硐表
Dear friends,

I want school bus service from Fo Tan to Yau Ma Tei. Very urgent. Please offer help. Many thanks.

YKB

Dear Mum Mum,

I am looking for a school bus company. Please give me the phone ...
‹ 上一主題|下一主題