用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會協和小學 第一個登陸"協和小學家長分享"!Part 1 ...
樓主: 月兒
go

第一個登陸"協和小學家長分享"!Part 1 [複製鏈接]

Re: 第一個登陸"協和小學家長分享"!

carollam310 寫道:
tamannabel
你係咪全職湊女架 係就好0羅 : 多D上黎同我傾嘛 :

我都想...至慘我係朝9晚5:30儷人生涯.
不過有時間都會偷上黎吹吹水

醒目開學勳章

我見你咁得閒 以為你係唔駛返工添    唉~~

你住邊區 幾點上校車

我囡乘大角咀 k車大校bra,pm12:05上車至於放學通告寫pm6:15到站.
諗左好耐都不知今天放唔放假,但亞囡又話今日要乘校巴,好在老公今日唔使番工.咪同埋工人姐姐倍佢上車law…
咁我咪大安旨意慳番日假唔放

醒目開學勳章

住咁近就好啦 : 我住藍田..女11點半上車..6點45分落車   

carollam310

收pm

各位協和家長和小朋友,

今日是第一日開學, 我兩姨甥一早起床, 佢地都好開心返學.               
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

醒目開學勳章

小姐醒左 : 準備返學lu~~   

amycoco 寫道:
各位協和家長和小朋友,

昨天囡囡約左舊同學朝早去玩,下午又約左另外兩個玩.(最後沖次)臨走時,同學仔話可能無機會見,因他們讀唒大角咀天主教.
我話不如轉校lo,她說只要有書讀就得la...其實我又想同佢轉上午,時間好似好用d...唔知遲唔遲呢...

唔遲呀!!不如你試下打電話問下上午校有冇位, 而且我姨甥女讀5年都要咁早起床, 我自己覺得讀上午時間好用好多, 今年開始我姨甥女去補習, 佢放12:35pm以後返居企食完lunch, 休息下, 做功課, 4:00pm-6:00pm去補習,你試下同學校講下. good lucky.        
tamannabel 寫道:
[quote]
amycoco 寫道:
各位協和家長和小朋友,

昨天囡囡約左舊同學朝早去玩,下午又約左另外兩個玩.(最後沖次)臨走時,同學仔話可能無機會見,因他們讀唒大角咀天主教.
我話不如轉校lo,她說只要有書讀就得la...其實我又想同佢轉上午,時間好似好用d...唔知遲唔遲呢...[/quote]
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

醒目開學勳章

轉上午    上.下午校好似有好多野唔同 上午校轉全日制會搬去邊呀   

轉上午    上.下午校好似有好多野唔同 上午校轉全日制會搬去邊呀   

08年轉全日制,上校去長沙灣喎!
我囡上左車la...放工我會在落車位接佢...

醒目開學勳章

長沙灣    校網都變埋    今年上午校唔公開升中派位成績既 我等左好耐lu~~我囡囡都上左車la

Hi !
     各位靚媽咪你o地好?同各位打個招呼,我係新o黎想同大家傾吓計.

醒目開學勳章

ok媽

ok媽 寫道:
Hi !
     各位靚媽咪你o地好?同各位打個招呼,我係新o黎想同大家傾吓計.

歡迎哂!請坐
你小朋友讀上定下午班.我暫時招呼住你先,等間我要開工.有咩想傾呀!
我自我介紹先,囡囡是協下小一生.請多多指教!!   

唔好意思...原來仲有carollam310在

醒目開學勳章

tamannabel 寫道:
唔好意思...原來仲有carollam310在

啱啱個腦short o左,唔好意思各位.小兒升小五就讀恊下,唔知大家有冇用電子驅蚊器,惦唔惦呢?

醒目開學勳章

ok媽

請問係咪小四先分精英班 有幾多班呀 係咪全級頭80名

ok媽 寫道:
啱啱個腦short o左,唔好意思各位.小兒升小五就讀恊下,唔知大家有冇用電子驅蚊器,惦唔惦呢?

點帶番學校呀!我用防蚊貼咋...你用咩架???
‹ 上一主題|下一主題